Stekleničke za balzam v obliki pršila Gliss
Najlepši izbor

Strokovnjak za obnovo las v povsem prenovljeni obliki!

Nastopila je nova doba nege las: Priljubljena Schwarzkopfova blagovna znamka Gliss Kur bo avgusta 2020 ponovno predstavljena na trgu. Nobena druga blagovna znamka obnove las ne predstavlja bolje kot Gliss Kur. Nove formule Gliss so čudovita kombinacija znanosti in naravnih bogastev: Posebna tehnologija nege in obnove za vsako linijo ter formulo z do 96 % sestavin naravnega izvora* in nova oblika potrjujeta vodilni položaj blagovne znamke Gliss Kur na področju obnove las. Embalaža, ki jo je mogoče reciklirati, in prenovljena oblika sta glavni novosti ponovne predstavitve na trgu. Počnite to, kar obožujete. Gliss bo poskrbel za vaše lase.

 

Nove linije izdelkov Gliss Kur bodo v prodajalnah na voljo od avgusta 2020.

Več izdelkov iz linije Gliss Split Ends Miracle
© Schwarzkopf

Preverite povsem prenovljeno embalažo!

Strokovnjak za obnovo las Gliss Kur zagotavlja učinkovite in inovativne izdelke, ki so po meri ukrojeni zahtevnim potrebam las. V tem mesecu bo Gliss Kur ponovno predstavljen na trgu v povsem prenovljeni obliki.

 

Linije in formule Gliss Kur so bile prenovljene z visokoučinkovitimi in priljubljenimi sestavinami, kot so prebiotične snovi, tekoči keratin, omega-9, aminokisline, tekoči protein, UV-filtri, Omegaplex, kompleks biotinov, kompleks antioksidantov in kompleks fito-matičnih celic – pri čemer je posamezna sestavina namenjena specifični potrebi las. Te sestavine so združene s kakovostnimi naravnimi izvlečki, kot so cvetlični nektar, jagode acai, potonika, olje marule, biserni serum, arganovo olje, brazilski oreščki, rožna voda, semena moringe in indijska figa. Nove formule blagovne znamke Gliss Kur nego las dvignejo na povsem novo raven. Moderna oblika z novim logotipom, nova embalaža in elegantna podoba poskrbijo za čudovit in prenovljen videz izdelkov Gliss Kur.

Črni pokrovčki so izdelani iz materialov brez ogljika, zato jih je mogoče v obratih za recikliranje odpadkov hitro zaznati in sortirati. Nove PE-plastenke so izdelane iz 30 % recikliranih materialov, PET-plastenke iz ponudbe pa so izdelane iz 100 % recikliranih materialov. Poleg tega je vse plastenke mogoče 100-% reciklirati, zmanjšana vsebnost kovinske folije pa olajša postopek recikliranja.

 

6 kozarcev mask za lase Gliss
© Schwarzkopf

Preizkusite – in razvajajte svoje lase!

Vsak tip las ima svoje zahteve in potrebe. Linije za nego in obnovo Gliss Kur vsebujejo posebne aktivne komplekse, ki so prilagojeni specifičnim potrebam las. Na voljo so štiri osnovne linije, ki so – poleg drugih linij blagovne znamke Gliss – namenjene glavnim potrebam las: Total Repair za suhe, obremenjene lase; Supreme Length za dolge lase, ki so nagnjeni k poškodbam in mastnim korenom; Oil Nutritive za slamnate in izčrpane lase ter Ultimate Repair za močno poškodovane lase.

 

*vključno z vodo

Odkrijte: