blonde_pramenovi 2560x963
Blonde Lighteners LD Dark Hair Lightener
Blonde | Prameni

M1 Blond Prameni

 • Blonde Lighteners LD Dark Hair Lightener
 • ČUDOVITI PRAMENI NARAVNEGA VIDEZA

   

  Kapa za barvanje pramenov vam omogoča, da posvetlite svojo naravno barvo las ali da ustvarite subtilne barvne pramene. S pomočjo kape ali čopiča lahko povsem enostavno ustvarite široko paleto stilskih videzov. Regenerator Blonde za nego po posvetljevanju okrepi lasno strukturo in zagotavlja občutek gladkih las.

   

  POSVETLJEVALEC Z OLJEM IN KOMPLEKSOM PROTI POŠKODBAM DO 80 % MANJ LOMLJENJA LAS* 

   

  • Posvetlitev za 6 odtenkov in prefinjeni barvni prameni
  • Primerno za svetlo blond do srednje rjave lase

  Rezultat posvetljevanja

  • Svetlo blond do srednje blond
   light blond
   one dam image
  • Temno blond
   dark blond
   one dam image
  • Svetlo rjava do srednje rjava
   light brown
   one dam image

Uporaba

Uporaba

 1. blonde_com_m1_application_1_480x540

  1. Priprava

  Pred uporabo zaščitite svoja oblačila s pregrinjalom. V bližini imejte uro, da boste lahko nadzorovali čas delovanja. Izdelek Blonde je treba nanesti na suhe, neumite lase.

 2. blonde_com_m1_application_2_480x540

  2.1 Nanos s kapo za barvanje za nežne pramene

  Pred nanašanjem prečešite lase, ki naj bodo suhi. Nadenite si kapo za barvanje pramenov in jo pritrdite pod brado. Las na zatilju ne vstavljajte pod kapo, temveč jih prekrijte z brisačo. Želene pramene povlecite skozi označene odprtine kape s pomočjo priloženega kavlja. Za boljši rezultat držite kavelj tako, da je ukrivljena konica usmerjena navzgor, in kavelj pri prebadanju položite čim bolj plosko na kapo.

 3. blonde_com_m1_application_3_480x540

  2.1 Nanos s kapo za barvanje za nežne pramene

  Prečešite lase, ki ste jih povlekli skozi odprtine kape, in pri tem pazite na to, da se lasje ne zavozlajo. Nadenite si zaščitne rokavice in pripravite barvno mešanico (glejte točko 3 – Mešanje). Celotno mešanico takoj nanesite na suhe, neumite lase in jo razporedite tako, da so lasje enakomerno prekriti. Mešanico pustite delovati v skladu s predpisanim časom delovanja (glejte razpredelnico s časom delovanja).

 4. blonde_com_m1_application_4_480x540

  2.1 Nanos s kapo za barvanje za nežne pramene

  Po preteku časa delovanja in preden odstranite kapo za barvanje pramenov, lase izpirajte, dokler voda ni povsem čista. Za lažje odstranjevanje kape na pramene predhodno nanesite manjšo količino šampona. Po tem, ko odstranite kapo, lase spenite in jih temeljito izperite, nato pa nanesite izdelek za nego po barvanju.

 5. blonde_com_m1_application_5_480x540

  2.2 Nanos s čopičem za drzen videz

  Pred nanašanjem prečešite lase, ki naj bodo suhi. Nadenite si zaščitne rokavice in pripravite barvno mešanico (glejte točko 3 – Mešanje).

 6. blonde_com_m1_application_6_480x540

  2.2 Nanos s čopičem za drzen videz

  Za nanos barvne mešanice najprej ločite posamezni pramen las in ga držite stran od glave tako, da je zravnan. Nato pripravljeno mešanico s pomočjo čopiča takoj nanesite na suhe, neumite lase in jo enakomerno porazdelite od korenov do konic. Mešanico pustite delovati v skladu s predpisanim časom delovanja (glejte razpredelnico s časom delovanja). Preprečite stik z lasiščem.

 7. blonde_com_m1_application_7_480x540

  2.2 Nanos s čopičem za drzen videz

  Po preteku časa delovanja lase temeljito izperite s toplo vodo in jih umijte s šamponom. Lase izpirajte tako dolgo, dokler voda ni povsem čista, nato pa nanesite izdelek za nego po barvanju.

 8. blonde_com_m1_application_8_480x540

  3.Mešanje

  Zaščitite svoja oblačila in si nadenite priložene rokavice. Odvijte zaščitni pokrov nanašalne plastenke in celotno vsebino plastenke zlijte v posodo za mešanje.

 9. blonde_com_m1_application_9_480x540

  3. Mešanje

  Da bi preprečili vdihavanje izdelka, pretresite vrečko tako, da se prašek usede na dno vrečke, in jo odrežite po označeni črti. Preprečite stik z očmi. Celotno vsebino vrečke s praškom stresite v posodo za mešanje, v kateri je razvijalec barve.

 10. blonde_com_m1_application_10_480x540

  3. Mešanje

  Sestavine premešajte z lopatico, dokler ne nastane gladka zmes, in takoj začnite nanašanje, kot je opisano v točki 2.1 oziroma 2.2.

 11. blonde_com_m1_application_11_480x540

  4. Čas delovanja

  Barvno mešanico pustite delovati v skladu s predpisanim časom delovanja (glejte razpredelnico s časom delovanja). Učinek posvetljevanja je odvisen od dolžine časa delovanja in naravne barve las. Da bi določili ustrezen čas delovanja, med nanašanjem preverite barvni rezultat:

  ·        Po 20 minutah delovanja obrišite tanek pramen las in preverite stopnjo posvetlitve. Če želite imeti svetlejši odtenek, prerazporedite mešanico na ta pramen z ostalih las in podaljšajte čas delovanja. Prosimo, upoštevajte: Temnejša, kot je vaša naravna barva las, več časa boste potrebovali, da dosežete svetlejši odtenek (vendar pa čas delovanja ne sme biti daljši od 45 minut).

 12. blonde_com_m1_application_12_480x540

  5. Nega po barvanju

  Pred nanosom negovalnega tretmaja si ponovno nadenite zaščitne rokavice.

  Tretma za nego po barvanju nanesite na lase, osušene z brisačo, in jih prečešite, da zagotovite enakomerno porazdelitev. Pustite delovati 3 minute, nato pa lase izperite.