STAGEHEADER-schauma
Blagovne znamke | Nega las | Schauma


Skrbite za okolje z ljubeznijo

Skrbimo za družine in prihodnje generacije. Z našo novo in bolj trajnostno embalažo želimo prispevati k varovanju našega okolja. Navsezadnje lahko samo enemu planetu rečemo dom.

Planet-Our-bottles-
Adjusted-Our-Formula

NAŠE PLASTENKE

 

Z razvojem naše nove in bolj trajnostne embalaže na leto prihranimo več kot 45 milijonov plastenk iz neobdelane plastike.

 

Prispevajte k našemu poslanstvu v skrbi za okolje ter ravnajte bolj trajnostno, in sicer tako, da ponovno napolnite plastenke vašega najljubšega šampona in šamponov vaših družinskih članov.

NAŠA FORMULA

 

Vse naše negovalne formule vsebujejo sestavine naravnega izvora in so do 95-% biološko razgradljive. So veganske* in brez parabenov. Naš proizvodni obrat pri izdelavi formul za regenerator Schauma (250 ml) uporablja 100-% zeleno energijo.

 

*Brez sestavin živalskega izvora.

love-our-planet-adjustedV6-_1_
use-water

POMAGAJTE NAM PRI RECIKLIRANJU

 

Ko vi ali kdo od vaših družinskih članov izpraznite plastenko šampona in/ali regeneratorja, jo odložite v ustrezni zabojnik za plastične odpadke.

 

Bodite pametnejši. Reciklirajte.

 

Več o tem si lahko preberete na spletni strani smarterinitiative.com.

 

ODGOVORNA UPORABA VODE

 

Naša iniciativa želi vas in vašo družino navdihniti za odgovornejšo uporabo vode. Začnimo v kopalnici in poskrbimo za nižjo porabo pitne vode in njeno varčevanje!

 

Bodite pametnejši. Varčujte z vodo.

 

Če o tem želite izvedeti več, obiščite spletno stran smarterinitiative.com.

Odkrijte: