warm-hair-colors
Barva las | Rjavi lasje

Jesenske barve las v toplih odtenkih

Jesensko listje v odtenkih rumene, rdeče in rjave služi kot inspiracija za jesenske barve las, kot so zlato rjava, lešnikova rjava ali bakrena rdeča. Vsem je skupno, da delujejo zelo prisrčno in toplo. V nadaljevanju vam bomo predstavili najlepše barvne odtenke, ki smo jih opazili pri znanih blagovnih znamkah, in vam zaupali, kakšna je izbira najlepših pričesk. Morda si boste želeli preizkusiti zanimivo kombinacijo dveh različnih odtenkov, ki se med seboj prelivata.

Obstajajo barve, ki jih povezujemo z jesenskim časom, saj jih v tem letnem času najdemo v naravi, kamorkoli seže naše oko. Tako listje zamenja tipično zeleno barvo z odtenki rumene, rdeče in rjave. Moda, make-up pa tudi barve las se že od nekdaj zgledujejo po letnih časih, še zlasti po izrazitih barvnih odtenkih jesenske čarovnije, ki je zelo barvita – od bogatih rjavih odtenkov, blede rumene, lešnikove, rdeče, rjave, bakrene in še bi lahko naštevali. Narava je zelo barvita, zato si lahko pri njej izposodimo droben kanček tega razkošja in ga pretopimo v čudovite barve las.

Tople barve las v stilu ombre-look

Tako kot v modi lahko tudi pri barvah las vzporedno obstaja več različnih trendov. V hladnem letnem času so zelo priljubljeni hladni rjavi odtenki. Jesen pa nam postreže tudi s toplimi odtenki, zato poleg 'cool browns' obstaja še zanimiva alternativa toplih barvnih odtenkov, ki vključuje odtenke blond in rdeče. Narava se poigrava z barvnim sosledjem, kar lahko opazimo tudi na listju, ki se spreminja iz rdeče v rumeno, iz zelene v rjavo in iz rjave v bež. To so kombinacije, ki si jih lahko privoščimo tudi pri stilu ombre look. Če se boste tudi vi odločili za moderno dip & dye pričesko, se pri tem zagotovo lahko zgledujete po jesenskem listju.

Tople barve za bledo kožo

Jesenske barve odsevajo toplino, zato so zelo primerne za ženske z bledo kožo, ki si lahko tako pričarajo nekaj dodatne topline. Če je vaša koža nekoliko bolj bledikasta, in ko so dnevi krajši in je zato manj sončnih žarkov, so jesenske barve več kot dobrodošle, saj s svojo toplino pogrejejo naša srca.

Najboljše kombinacije različnih barv in pričesk

Topli jesenski odtenki pridejo najlepše do izraza, če so pričeske povsem preproste in naravne. To morate upoštevati pri stilskem oblikovanju, zato naj oblikovanje ne bo preveč zahtevno in dolgotrajno. Lase lahko oblikujete s prsti, pri tem pa si lahko pomagate tudi z voskom. Zelo primerni bodo rahlo razkuštrana pričeska v stilu undone pa tudi sproščeni čopki, razigrane kitke in še kaj. Barva las in pričeska naj bosta povsem naravni, razigrani in usklajeni.
V galeriji vam predstavljamo izbor najlepših barvnih odtenkov za jesenski čas, ki smo jih opazili pri znanih blagovnih znamkah.

Tople jesenske barve