Barva las | Rjavi lasje

Najprivlačnejše pričeske za rjave lase


Rjavi lasje se pojavljajo v različnih odtenkih in niansah, od najsvetlejše mlečno rjave do najtemnejšega odtenka rjave kave. Rjavi lasje so običajno močnejši in gostejši od blond las, kar igra pomembno vlogo pri izbiri pričeske. V naši galeriji vam predstavljamo najlepše pričeske za rjavolaske.


Rjavolaske imajo močnejše lase kot plavolaske. S tem dejstvom v mislih ste pripravljeni, da izberete primerno pričesko in svoje rjave lase obrnete sebi v prid. Čarobna skrivnost za stilsko oblikovanje v tem primeru je manj volumna in več strukture. Ta recept nikoli ne razočara!


Najbolj pomembno je, da pričeska ne izstopa preveč. V nasprotnem primeru vaše obrazne poteze ne bi prišle dovolj do izraza.


Sofisticirane pričeske poskrbijo za usklajen in čudovit videz ter poudarijo vaše najlepše lastnosti in osebnost.


Za vas smo zbrali deset pomembnih nasvetov za stilsko oblikovanje.

 

 

Pomembni nasveti za stilsko oblikovanje rjavih las

 1. Če imate frufru, ga oblikujte na stran, da ne prekrije prevelikega dela vašega obraza.
 2. Rjavolaskam najlepše pristajajo dolgi kodrasti lasje, počesani na eno stran. Preprosto vrzite svoje dolge rjave lase preko enega ramena (kot lahko vidimo pri Mirandi Kerr).
 3. Zglajena pričeska omili intenziven videz temnih las in deluje nadvse elegantno.
 4. Stopničke so prav tako idealne za rjavolaske, saj lasem podelijo moderen videz, obenem pa zmanjšajo volumen in ublažijo intenzivnost temnih odtenkov.
 5. Rjavi lasje so še posebno privlačni, če jih počešete nazaj proti zatilju in jih oblikujete v čop ali visoko speto pričesko. Lase lahko spnete lahkotno (kot pri Kate Beckinsale) ali elegantno in z gelom, kot vidimo pri Meghan Markle.
 6. Napol visoko spete pričeske so prav tako primerne za rjave lase. Za ta stilski videz preprosto vzemite nekaj las ob strani in jih spnite na zatilju.
  Še en način, s katerim zagotovite, da temni lasje ne prekrivajo prevelikega dela obraza.
 7. Pričeske z valovitimi in stopničasto postriženimi lasmi omilijo strog videz, ki je sicer značilen za rjave lase. Enak učinek lahko dosežete tudi s tankimi prameni v svetlo rjavih odtenkih. 
 8. Rjavolaskam še posebno lepo pristaja paž. Čeprav je precej voluminozen, pričeska ne bo videti pretemna ali pretežka. Lasje lahko tudi nežno padajo na obraz, ne da bi pri tem prevladali nad obraznimi potezami. To še posebej velja za paž brez frufruja (kot pri Emily Blunt).
 9. Oblikujte nežno valovite lase in ustvarite lahkotno visoko speto pričesko z nekaj prameni, ki padajo na obraz. S tem stilskim videzom in sijočim leskom rjavih las boste zagotovo očarali vse okoli sebe.

Pričeske za rjave lase: Volumen

Izkoristite volumen, tako da bodo vsi elementi vaše pričeske v pravem ravnovesju in da se izognete ''natupiranemu'' videzu. Če imate raje dolge in spuščene lase, razmislite o napol visoko speti pričeski ali pa si omislite kreacijo, pri kateri so lasje počesani na eno stran. Pričeske z razkošnim volumnom velikokrat preveč izstopajo, še posebej če imate temnejši odtenek rjave.

Pričeske za rjave lase: Lesk

Če imate temnorjave lase, čudovita lepota kitk in spiralnih kolutov morda ni opazna na prvi pogled. Po drugi strani pa kdo bi se lahko uprl prepletanju svetlobnih odsevov na čudovitih rjavih laseh? Prefinjene visoko spete pričeske in spletene pričeske še posebno lepo pridejo do izraza pri gostih rjavih laseh.


Lepoto rjavih odtenkov dodatno poudarijo lesketajoči odsevi. Kot vedno je odsev svetlobe bolj opazen pri ravnih, in ne toliko pri valovitih laseh. Naj vaši lasje zablestijo v vsem svojem sijaju!


Armin Morbach v videoposnetku predstavlja, kako lahko dolge rjave lase oblikujete v moderno rockabilly pričesko z razkošnim volumnom.


V naši galeriji si lahko ogledate rjavolase zvezdnice s čudovitimi stili.

Videoposnetek: Kako ustvariti rockabilly pričesko

Galerija: Zvezdnice s čudovitimi pričeskami in rjavimi lasmi