Ženska z rožnato blond
Barva las | Rdeči lasje

Modne navdušenke imajo zdaj rožnato blond barvo las

Ko je govor o barvah za lase, je blond že od nekdaj med najbolj priljubljenimi. Predstavljamo vam barvni odtenek, ki je ukradel vso pozornost in je povsem v ospredju, imenuje pa se rožnato blond.

Platinasto blond, blorange (kombinacija blond in oranžne), medeno blond, karamelno blond ali brond (kombinacija blond in rjave) … paleta blond odtenkov je neskončna. Predstavljamo vam najnovejši trend, ki se imenuje rožnato blond. Vašim lasem podeli čudovit odtenek in svežino, obenem lepo poudari tudi polt obraza.

Lepotna skrivnost, ki se skriva za rožnato blond

V nasprotju s pastelno rožnato, ki je bila še pred kratkim nadvse moderna in priljubljena pri hipsterjih, je rožnato blond nevsiljiva in nežna barva, ki ni tako zelo ekspresivna in ekstravagantna, pač pa zato toliko bolj glamurozna. Primerna je za plavolaske, ki si želijo nežno spremembo. Prefinjen odtenek rožnate lahko ustvarite bodisi s poltrajno bodisi trajno barvo, pri tem pa vam bodo svetovali profesionalni Schwarzkopfovi strokovnjaki. Če želite imeti zgolj nekaj nežnih odsevov, si lahko nekaj pramenov v odtenku rožnate blond omislite na preostali dolžini, in sicer od višine ušes navzdol. Tako boste ustvarili nežno prelivanje rožnatih odtenkov, ki bo prepoznavno le, če boste pogledali povsem od blizu.

 

Želite preizkusiti trendovski odtenek rožnate blond? Svetujemo vam, da poiščete najbližji Schwarzkopfov frizerski salon, pomagate pa si lahko z našim iskalnikom.