Barva las | Osiveli lasje

Odtenki sive: Novi trendi za sivo barvo las

Siva barva las je zelo moderna, zato ne preseneča, da je tako zelo priljubljena. Sivih las, ki so značilni za zrelo obdobje, ne bo treba več prekrivati, prebarvati ali jih kako drugače skriti. Ženske obožujejo sivo barvo las, ki odraža samozavest in stil. V nadaljevanju vam bomo predstavili pričeske, pri katerih bo trendovski barvni odtenek prišel najlepše do izraza (vključno z učinkom mladostnega videza in pomlajevanja).

Nekateri odkrijejo prve sive lase že v zgodnji mladosti, drugi kasneje ali šele v zrelem obdobju. Dejstvo je, da se sčasoma pojavijo pri vseh, saj so zapisani v naših genih. Proizvodnja melanina v zrelem obdobju namreč po naravni poti upade in predhodno črni, rjavi, blond ali rdeči lasje sčasoma izgubijo barvni pigment ali pa postanejo beli. Siva barva je zgolj optična in nastane kot posledica kombinacije pigmentnih in brezpigmentnih las. Zaradi tega nikakor ne bodite slabe volje. Srebrnosiva, ki velja za izrazit trend, je trenutno vredna zlata. Ženske s sivo barvo las so povsem v skladu z mladostnimi trendi, ne glede na starost. Na srebrno prisegajo mladi, stari, odlična je za ulične stile in ustvarjena za visoko eleganco s potencialom stilske ikone. Barvanje, prelivi, prameni – je vse to preteklost? Da, tako je. Kdor želi, lahko s ponosom nosi barvo naših babic. Toda zato, da bo barva resnično atraktivna in ne bo videti zbledelo, potrebujete intenzivno nego. Zelo pomembna je tudi izbira pričeske, ki mora biti moderna, lahkotna in vse kaj drugega kot zastarela.

Novi trendi za sive lase

Carmen Dell'Orefice z valovitim pažem

Najboljši primer za to je zagotovo Carmen Dell'Orefice, ki je stara 84 let, z manekenstvom pa se ukvarja že 70 let! Carmen, ki ima veliko izkušenj z bliskavicami kamer, dobro pa pozna tudi modne brvi, točno ve, kaj šteje v svetu mode in lepote. Ne glede na to, ali izbere elegantno figo ali daljši paž z valovito strukturo in izrazitim volumnom, ki je njena trenutna najljubša pričeska – njena siva barva las je pri tem vseskozi prisotna in se kot trend lahko povsem enakovredno postavi ob bok mlajšim generacijam, saj v ničemer ne zaostaja. Zakaj pa ne? Navsezadnje so moderne srebrnosive pričeske très chic (elegantne) in delujejo kot večni studenec mladosti.

V galeriji vam predstavljamo pričeske s sivo barvo las, ki so še posebno moderne.

Novi trendi za sivo barvo las