hairstyles-gray-hair
Barva las | Naravna barva las

Moderne pričeske za ženske: Sivi lasje

Naraven videz igra pomembno vlogo v vseh življenjskih obdobjih, kar velja tudi za starost. Naj vas staranje nikar ne skrbi, še manj pa siva barva las. Omislite si moderno pričesko, s katero si boste pričarali mladosten videz in dobro počutje. To je popoln recept za notranjo uglašenost in harmonijo. V nadaljevanju vam bomo predstavili zanimive stilske pričeske za sive lase, ki vas bodo navdihnile.

Zrele ženske se vedno pogosteje odločajo za naravno sivo barvo las. Kar je včasih veljalo za tabu in je bilo popolnoma nesprejemljivo, danes predstavlja stilski izziv in svobodno izraznost, ki se želi otresti spon in pomesti s predsodki. Naraven videz ženskam podeli samozavest in poudari naravno lepoto. Sivi lasje so v kombinaciji z moderno pričesko, samozavestno podobo in izbranim make-upom nadvse trendovski in zapeljivi. V galeriji vam bomo predstavili, kako lepa je lahko siva barva las. 

Moderne pričeske: Sivi lasje

Moderne pričeske za sive lase – novi trendi

Yeohlee Teng je ponosna na svojo pričesko. To je pričeska z dolgimi lasmi v stilu sleek-look z visokim leskom in sivo barvo

Ženske se že dolgo več ne sramujejo naravne sive barve, ki se je uveljavila tudi v svetu mode. Modna oblikovalka Yeohlee Teng, ki pri svojem oblikovalskem delu veliko pozornost posveča tudi ozaveščenosti in trajnostni naravnanosti, navdušuje z moderno in samozavestno podobo. Newyorčanka ima čudovite dolge lase v stilu sleek-look s sredinsko prečo, ki s sivo barvo pride še posebej lepo do izraza. V tem primeru je najpomembnejša nega, saj se vsa čarovnija v primeru razcepljenih konic in pomanjkanja leska povsem zgubi. Zato je treba po vsakem umivanju obvezno uporabiti regenerator in lase po možnosti osušiti na zraku.

Če si želite ustvariti rahlo valovite lase: nanesite sprej za zaščito pred vročino, nato pa pramen za pramenom zgladite z likalnikom za lase. Na koncu nanesite še lak za visok lesk, ki bo poskrbel za zvezdniške utrinke. 

 

Vera Valdez
© Getty Images

Vera Valdez se je odločila za pričesko v stilu two-tone

 

Manekenka Vera Valdez se je odločila za trendovsko pričesko v stilu two-tone, pri čemer so konice rjave, na lasišču pa je viden sivi narastek, ki sega vse do ušes. Lasje so rahlo valoviti. 

Nasvet: zato, da pričeska ne bo delovala preveč ekstravagantno, vam svetujemo, da izberete umirjen make-up.