Barva las | Katera barva las

Rdeča barva las – vaša nova ljubezen

Rdeča barva ponuja široko paleto najrazličnejših barvnih nians, vse od svetle jagodno rdeče do temne mahagonijeve. V nadaljevanju vam bomo predstavili različne rdeče nianse in zvezdnice, ki so se odločile za takšno barvo las, ter vam pomagali odkriti, katera niansa čudovite rdeče najbolje pristaja vam.

Če si predstavljamo paleto sadežev v rdečih niansah, se nam pocedijo sline. Zanimiva zbirka obsega jagode, češnje, jajčevec, rdeče vino, čokolado s čilijem in granatno jabolko. Kdo si ob tem ne bi zaželel rdečih las? Izbor je zelo pester in raznolik, zato se zagotovo najde nekaj za vsakogar, ki obožuje rdečo barvo.

Rdeči lasje: eksperimentiranje z barvnim prelivom in prameni

Če rdeči barvni ton ni svetlejši kot vaša naravna barva las, si lahko privoščite barvno toniranje, ki se lahko po določenem času izpere, in tako preverite, ali je rdeča barva vaša odločitev, ki lahko traja celo življenje, ali pa zgolj spremljevalec v določenem obdobju življenja. Z barvnim prelivom lahko najdete pravi barvni odtenek, ki bo najbolje pristajal vašim lasem in vašemu tipu kože. Druga možnost, da se približate želeni rdeči niansi, so barvni prameni v želenem odtenku rdeče. Tako boste zlahka ugotovili, ali rdeča pristaja vašemu tipu kože, hkrati pa je to tudi umirjen kompromis, če si želite rdečo barvo las, vendar ne želite biti preveč vpadljivi.

Rdeči lasje: katera rdeča niansa pristaja k določenemu tipu las in kože?

Ali naj bi bila to granatna rdeča ali topla karamelna rdeča, morda temna črno rdeča ali češnjeva, ki že nekoliko spominja na vijolično? Upoštevajte svojo naravno barvo las in barvo polti. Idealna izbira za blond lase in svetlo kožo je rdeča blond pa tudi svetli bakreni toni.

Če so vaši lasje temno blond ali svetlo rjavi in imate svetlejšo do srednje rjavo barvo polti, spadate bodisi k hladnemu severnemu ali bolj toplemu južnemu tipu. Tako bodo k svetlejšemu rožnatemu ali olivnemu tenu bolje pristajale nekoliko bolj hladne modrikaste nianse, kot so na primer češnjeva rdeča, barva burgundca ali jajčevca. Če je vaša polt bolj rumenkasta, zlato rjava ali v barvi breskve, vam bodo odlično pristajali topli odtenki rdeče, kot na primer bakrena in rdeče zlata.

Za srednje do temno rjave lase in olivno polt je zelo primerna intenzivna rdeča barva, odlična izbira pa je tudi mahagonijeva.

Če so vaši lasje črni in polt nekoliko temnejša, vam bosta odlično pristajali temna češnja in črno rdeča barva.

Rdečelase zvezdnice

Odkrijte: Katera barva las