Barva las | Izbira barve za lase

Ustrezen make-up za črnolaske

Črni lasje potrebujejo posebno nego, vendar pa je zelo pomembna tudi izbira ustreznega make-upa, ki bo poudaril lepoto in eleganco. Črnolaske so zapeljive in skrivnostne. V galeriji vam predstavljamo izbor najlepših zvezdnic, ki dokazujejo, da so črni lasje pojem visoke elegance in čutnosti. Prepričani smo, da boste ob tem našli navdih za vašo zvezdniško podobo.

Make-up za črnolaske mora biti v toplih barvnih tonih, ki ustvarijo mehke linije, saj bi v nasprotnem primeru črna barva delovala preveč strogo. Črnolaskam zagotovo odlično pristaja rdečilo za ustnice, ki ustvari zanimiv kontrast in deluje zelo elegantno. Črnolaske vsekakor lahko posežejo po izrazitih in nekoliko bolj kontrastnih barvnih odtenkih, ki bodo poskrbeli za opaznost in ekstravaganco.

Make-up za črnolaske: Pravilna izbira najprimernejšega barvnega odtenka

Barva polt pri črnolaskah pogosto deluje bledo, saj je kontrast med črno barvo las in barvo kože vselej zelo izrazit. Zato vam priporočamo, da kot osnovo za obraz uporabite puder v naravnem rjavem tonu in rdečilo za lica, s čimer boste ustvarili zanimiv kontrastni preplet, ki bo popestril celotno stilsko podobo.

Z make-upom poudarite bodisi ustnice ali oči. S črno maskaro in senčilom za veke v ustreznih barvnih tonih boste zagotovo privabili pozornost, ki vas bo postavila v središče dogajanja. Zelo primerna je tudi izrazito rdeča barva za ustnice, ki je lahko tudi v odtenkih sladke maline. Za veke izberite senčilo glede na barvo oči, saj jih boste tako najlepše poudarili.

Make-up za črnolaske: Oblika in barva obrvi

Barva obrvi naj bo za en odtenek svetlejša kot barva vaših las. Tako bo vaša celotna podoba delovala bolj usklajeno in umirjeno. Svetujemo vam izbiro rjavih barvnih tonov, ki vam bodo v tem primeru odlično pristajali.

V galeriji vam predstavljamo zvezdnice s črnimi lasmi in najlepšim make-upom za črnolaske, ki vas bo zagotovo navdihnil.

Make-up za črnolaske