Ženska z rjavolaskimi lasmi, vijolično obleko in okorno ogrlico
Barva las | Barvanje las

Pena za barvanje las: Za bleščeč stilski videz

Želite spremeniti barvo svojih las? Če jih želite pobarvati v udobju svojega doma, potrebujete izdelek, ki je preprost za uporabo, zato da ne bo šlo nič narobe. Pena za barvanje je točno to, kar iščete. Gosta, kremasta tekstura omogoča povsem enostaven in enakomeren nanos brez kapljanja, tako da bodo vaši lasje povsem prekriti, medtem ko bodo tla in drugi predmeti v dosegu dveh metrov ostali nedotaknjeni.

 

Pena za barvanje vašim lasem podeli naraven, sijoč in zdrav videz. Ker je njena uporaba tako enostavna, je odlična za začetnike, ki se še niso preizkusili v barvanju doma.

Ženska z nedavno obarvanimi rjavolaskami
© Schwarzkopf

Pena za barvanje je enostavna za uporabo in zagotavlja čudovit barvni rezultat

Z uporabo pene je barvanje las veliko prijetnejše – brez pripogibanja in obračanja pred ogledalom, da bi videli, katere dele ste pobarvali in katerih ne. Peno preprosto nanesete kot šampon in jo spenite, tako da prekrije celotno površino las. Izdelek ne obteži lasišča, zagotavlja čudovit vonj (saj ne vsebuje amonijaka), ne kaplja in ostane na svojem mestu. Poleg tega bo pena enakomerno in popolnoma prekrila sive lase.

Kako nanesti peno za barvanje

Kako nanesti peno za barvanje

1. korak: Okrog ramen si položite brisačo, da zaščitite svojo kožo. Priporočamo, da brisačo pritrdite s sponko, da vam ne bo zdrsnila z ramen. Nadenite si priložene rokavice.


2. korak: Barvo zlijte v nanašalno plastenko.


3. korak: Nanašalno plastenko zaprite s priloženim pokrovčkom. Nato jo samo enkrat obrnite na glavo in plastenko ponovno postavite pokonci. Zelo pomembno: Plastenke ne pretresite!


4. korak: Pred barvanjem si las ne umijte. Peno iztisnite neposredno na dlani in jo najprej nanesite na suhe lase na sprednjem
delu glave. Priporočamo, da z barvanjem začnete na segmentih, kjer imate največ sivih las.


5. korak: Razporedite preostanek pene po celotni površini in ne pozabite na lase na zadnjem delu glave.


6. korak: Peno temeljito vtrite v lase, kot bi to storili s šamponom, dokler ni celotna površina povsem prekrita s peno. Poskrbite za to, da so tudi koreni povsem prekriti.


7. korak: Peno pustite delovati 30 minut. Nato lase temeljito izperite s toplo vodo.


8. korak: Negovalni regenerator (priložen v pakiranju) vtrite v lase in ga pustite delovati dve minuti. Nato temeljito izperite. In že ste gotovi!

Ženska z nedavno barvanimi rjavolaskami
© Schwarzkopf

Sledite našim navodilom in zagotavljamo vam, da ne bo šlo nič narobe

Nasveti za uporabo pene za barvanje

  • Vedno porabite celotno vsebino plastenke – neporabljenega izdelka ne shranjujte in ga ponovno ne uporabljajte. Ko peno enkrat zmešate, jo morate takoj porabiti.
  • Če imate zelo dolge lase, uporabite dve pakiranji.
  • Upoštevajte priporočeni čas delovanja. Proces barvanja poteka v več korakih, da barva doseže svoj polni učinek. Če jo boste izprali prehitro, morda ne boste zadovoljni s končnim rezultatom.
  • Ne izberite preveč intenzivne barve. Najlepši in najbolj naraven rezultat boste dosegli z izbiro barve, ki za dva do tri odtenke odstopa od vaše naravne barve las.
  • Če so vaši lasje sveže umiti, jih ne barvajte. Počakajte vsaj en dan, da lahko naravna maščoba zaščiti vaše lasišče.
  • Lasje bodo ostali sijoči dlje časa, če boste uporabili šampon in regenerator za pobarvane lase. Izdelka zagotavljata dodatno nego in ohranjata vašo novo barvo svežo in sijočo tudi po večkratnem umivanju s šamponom.
Ženska z brinetnimi lasmi igrivo gleda v kamero
© Schwarzkopf

Samozavesten videz po barvanju las s peno v odtenku čokoladni nougat Perfect Mousse 365

Pena za barvanje Perfect Mousse: Za zapeljiv videz s sijočim leskom

Perfect Mousse vsebuje optimizirano mešanico pigmentov in tako zagotavlja popoln učinek pri vseh odtenkih – za izjemno intenzivnost barve, enakomeren nanos in popolno prekrivanje sivih las. Perfect Mousse je več kot le pena za barvanje, saj linija izdelkov zagotavlja tudi popolno nego. Nežna formula vsebuje 0 % amonijaka za sijočo in obstojno barvo ter tehnologijo Nutri-Silk, ki zgladi lase in tako zagotavlja dodaten lesk. Če združite peno za barvanje in negovalni regenerator, ki vsebuje 98 % naravnih sestavin, bodo vaši lasje deležni prav posebne nege in razvajanja.

 

Če mislite, da so vaši lasje pripravljeni na izjemno intenzivno barvo, potem si oglejte ponudbo izdelkov Perfect Mousse in izberite svoj naslednji odtenek. Srednje blond zagotavlja trajno posvetljevanje za do tri odtenke in popolnoma prekrije sive lase. Lešnik poudari vašo naravno rjavo barvo in popestri stilski videz. Ledeno črna zagotavlja intenziven odtenek z bleščečim leskom, ki bo lepo poudaril vaše zdrave lase.