black-hair-2
Barva las | Črni lasje

Čudovite pričeske za črne lase

Črna barva že od nekdaj velja za zelo elegantno in posebno. Res pa je, da nekatere pričeske izraziti in dominantni črni pristajajo bolj kot druge. Predstavili vam bomo izbor najlepših pričesk za črne lase, ki vam bodo pričarale zvezdniške trenutke.

Zvezdnice nas vedno znova presenečajo z različno izbiro barvnih odtenkov in stilov. Pogosto nas navdihnejo, da tudi sami preizkusimo novosti. Jessica Stam in nekatere druge zvezdnice so vzbudile našo pozornost in občudovanje s prečudovito črno barvo las.

Toda, kaj je tisto, kar naredi črno barvo tako atraktivno in očarljivo, kot to lahko opazimo pri številnih zvezdnicah?

Črni lasje: Vse, kar je dovoljeno in kar ni

Črna barva las je videti dobro, deluje zelo odraslo pa tudi skrivnostno, moderno in ekstravagantno. Odlično pristaja rahlo porjaveli koži, zelo zanimiv pa je tudi izrazit kontrast v stilu Sneguljčice. Če želite, da se črna barva izrazi v največji možni meri, je treba paziti na to, da ne deluje preveč dominantno. Lase je zato treba počesati z obraza ali pa jih speti v čop. Zelo primerna bo tudi visoko speta pričeska. Če so vaši lasje srednje dolgi, jih lahko na obeh straneh preprosto zataknete za uho. Če imate pričesko s frufrujem, naj ta ne bo predolg in preveč razkošen. Če so vaši lasje daljši, vam priporočamo, da enakomerno padajo na hrbet, lahko pa jih počešete tudi na eno stran in jih položite preko ramena. Tako boste ustvarili trenutno zelo popularno pričesko v stilu side swept.

Črna barva las se nekoliko manj ujema z romantično stilsko podobo, zato vam ne priporočamo razigranih visoko spetih pričesk, spletenih kreacij in drobnih zvitih pramenčkov, ki bi bržkone pomenili stilski prelom in ne bi dosegli želenega učinka visoke elegance in osupljivega videza.

Za črno barvo las so veliko bolj primerne dosledno oblikovane in strukturirane pričeske. Primerna izbira so pričeska v stilu geo cut, gladko počesani bob, raven frufru pa tudi gladko počesani lasje v stilu sleek-look. Če se odločite za kodre, naj bodo veliki in izraziti, kot lahko to vidimo pri Lani Del Rey.

V galeriji vam predstavljamo najlepše pričeske za črne lase, za katere smo prepričani, da bodo navdušile tudi vas in vam pričarale zvezdniške trenutke.

Pričeske za črne lase

Odkrijte: Črni lasje