Barva las | Blond lasje

Tri trendovske jesenske barve za lase

Kakšni so barvni trendi jeseni? Čudoviti odtenki rdeče, rjave in rumene, ki so značilni za jesen, predstavljajo barvno kombinacijo, ki je prisotna tudi v naših laseh. Toda ne želimo imeti zgolj odtenkov jesenskega listja, zato smo dodali še zapeljive odtenke breskove, jagodne blond in naravne barve. Predstavljamo vam trendovske barve za jesen!

Blond + breskova, pestra paleta naravnih odtenkov ali jagodna blond – predstavljamo vam najlepše barvne odtenke za jesenski letni čas. Trendovske barve imajo nekaj skupnega – za osnovo služi blond z dodatkom rdečkastih odtenkov. Še posebno lepo pridejo do izraza pri ženskah s svetlejšo poltjo. Katerega od treh odtenkov bi izbrali zase? V nadaljevanju vam bomo predstavili čudovite trendovske novosti.

Jesenska barva: Breskova

Zapeljiva kombinacija: Medeno blond na zgornjem delu lasišča v kombinaciji z breskovo na preostali dolžini las

Dovolite, da odtenek nežne breskove posladka letošnjo jesen. Priljubljeni pastelni odtenek združuje žametne rumenkaste, oranžne in rožnate odtenke s tekočimi prehodi, ki dejansko spominjajo na sočni sadež. Prav zato barva deluje čudovito in povsem naravno. Če se ne morete odločiti za takšno barvo v celoti, lahko ustvarite zgolj nekaj pramenov ali pa izberete nekoliko bolj nežne odtenke (glej sliko). Zelo lepo pride do izraza v kombinaciji s toplimi blond odtenki, kot sta na primer medeno ali zlato blond.

Jesenska barva: Naravni odtenki

Naravni odtenki delujejo elegantno in obenem zelo moderno

Kar obožujemo pri make-upu, lahko zdaj preizkusimo tudi pri laseh. To so imeli v mislih tudi strokovnjaki za barve, ki so pestro paleto naravnih barvnih odtenkov preprosto prenesli na lase. Naravni odtenki predstavljajo široko paleto najrazličnejših nians, ki se lahko prilagodijo barvi polti. Različni blond odtenki se tako kombinirajo z barvo kože, zato imajo lasje zelo podobno barvo. Pri tem se barve med seboj popolnoma uskladijo. Če imate na primer porcelanasto polt, morate izbrati nekoliko bolj hladne odtenke. V tem primeru vam bo zelo pristajala srebrna blond. Tako boste ustvarili popolno usklajenost med poltjo in barvo las. 

Jesenska barva: Jagodna blond

Blond barva las z odtenki jagodne rdeče deluje toplo in čutno

Predstavljamo vam še en zapeljiv barvni odtenek, ki navdušuje s svojo sladkobo: Jagodna blond združuje rdečo in blond barvo las, zato je to popolna rešitev za vse, ki se ne morejo odločiti za eno ali drugo, ali pa morda za tiste, ki želijo imeti oboje. Mimogrede, barvni odtenek s prefinjenim bakrenim odtenkom pride še posebno lepo do izraza pri tistih s svetlejšo rožnato poltjo. Načeloma je ta odtenek primeren za vse tipe, saj se rdeči in blond pigmenti pri barvanju las lahko prilagodijo različni barvi polti. Ali je lahko jesen še lepša?