trend-haircolor-brond
Barva las | Blond lasje

Trendovska ''brond'' barva las

Blond ali rjava? To je sedaj vprašanje odločitve, ali pa tudi ne. Predstavljamo vam ''brond'', ki označuje kombinacijo različnih barvnih odtenkov rjave in blond. Spoznajte novi barvni trend, ki je navdušil številne zvezdnice, prepričani pa smo, da bo omrežil tudi vas. V naši galeriji si lahko ogledate izbor zvezdnic, ki so se odločile za zapeljivo barvo las.

Priznamo, da nova trendovska pričeska ni povsem neznana. Jennifer Aniston in Sarah Jessica Parker ter številne druge zvezdnice, prisegajo na zanimivo barvno simfonijo, ki združuje odtenke rjave in blond. To je barva, ki deluje zelo naravno, zato ne preseneča, da ima zelo velik krog oboževalk. 

V galeriji vam predstavljamo zvezdnice, pri katerih smo lahko opazili zanimiv barvni preplet uigranih odtenkov in komplementarnih nians. Prepričani smo, da boste navdušeni.

Trendovska ''brond'' barva las

Definicija barvnega trenda ''brond''

''Brond'' je kombinacija rjave in blond barve in predstavlja zanimiv barvni preplet, ki ga ustvari prelivanje in prepletanje različnih nians oziroma pramenčkov. Prameni se v tem primeru ustvarijo v dveh ali več različnih odtenkih in ne smejo preveč odstopati od naravne barve. Pri rjavolaskah se ''brond'' ustvari s svetlejšimi prameni, pri plavolaskah pa s temnejšimi. Barvna paleta je zelo široka – od zlato rjave do svetlo rjave, v odtenku kapučina, mlečne kave in še bi lahko naštevali. Trendovska ''brond'' deluje povsem naravno in sproščeno. Še posebej lepo pride do izraza, če je viden narastek, svojo očarljivost pa ohrani tudi pri postopnem bledenju barve, ki je naravna posledica umivanja las.