Barva las | Blond lasje

Peščena blond: 'Last minute' poletje za lase

Se vam zdi, da je poletje minilo prehitro? Potem imamo za vas nekaj posebnega: Predstavljamo vam najbolj vročo barvo letošnjega leta, ki smo jo poimenovali peščena blond. Tako si boste v trenutku pričarali občutek sonca, plaže in poletnega vzdušja v laseh, ki lahko traja celo leto, če želite! Vabimo vas, da se odločite za poletno vzdušje v laseh, vključno z izborom najlepših odtenkov peščene blond. 

Pozdravljen, sonček! Na ta pozdrav se lahko kar navadite. Če se odločite za trendovsko peščeno blond barvo las (beach blonde), ki spominja na morsko plažo, boste takšen kompliment slišali večkrat. Trendovski stil s svetlimi prameni in prelivanjem različnih blond odtenkov plavolasim lepoticam in rjavolaskam podeli čudovit glamur, ki se mu ni mogoče upreti – lasje so videti, kot bi jih poljubilo sonce, takšen videz pa vam lahko pričara tudi frizer. To ima dodatno prednost, saj občutek poletja v laseh ni odvisen od letnega časa in sonca. Takšen stil imate lahko tudi jeseni ali pozimi. 

Gremo na jug! Nekaj razlogov, zakaj obožujemo peščeno blond:

  • Peščena blond poskrbi za takojšnjo osvežitev, sprostitev in občutek sreče, kot bi pravkar prišli z dopusta.
  • Majhen oddih in pobeg od vsakdana: Odtenek peščene blond prinaša zanimivo spremembo.
  • Blond barva v stilu sonca in morja v laseh je videti vznemirljivo tudi brez dodatnega stilskega oblikovanja pričeske.
  • Učinek konturinga: Svetli prameni lepo poudarijo prelepe obrazne poteze.
  • Tako bo poletje trajalo še dlje, poleg tega bo trendovska barva poskrbela za dobro razpoloženje vse leto.

Si želite še več morskega vzdušja v laseh? Z veseljem! V naši galeriji si lahko gledate pestro paleto blond odtenkov, ki delujejo, kot bi jih poljubilo sonce. 

Peščena blond: Lepo vas je videti!

Videoposnetek: Kako ustvariti pričesko v stilu peščene blond