Ženska z biserno blond barvo las
Barva las | Blond lasje

Nov trend: Biserno blond

Odtenek blond z bisernim leskom? To ne zveni samo kot odlična ideja, temveč je odlična izbira predvsem za mlade modno ozaveščene ženske. Izvedite, kako je videti ta barvni trend, in kar je še bolj pomembno, kako ga ustvariti!

Morske deklice, pozor! Zdaj se z bisernim leskom ne ponašajo samo školjke, ki v sebi skrivajo ta dragoceni predmet, temveč tudi lasje, ki z biserno blond zablestijo kot najbolj dragoceni biseri. Biserno blond je nov trend, ki ga lahko opazimo pri inovativnih modnih navdušenkah. Hladni odtenek blond je primeren za vse, ki obožujejo ekstravaganten videz.

Biserno blond: Blond z odtenkom bleščečih biserov

Svilnati in lesketajoči se lasje, izredno moderen odtenek hladne blond – vse to ponuja biserno blond. Po čem se razlikuje od drugih odtenkov blond? Je zelo hladen, skorajda platinasto blond odtenek, zanj je značilen izredno visok lesk, poleg tega vsebuje kovinske in pastelne bledo vijolične in breskove podtone, ki ustvarijo svetlobne odseve, podobne naravnim biserom. Sanje o prečudovitih biserih v laseh so se uresničile – ne samo za morske deklice.

Kako ustvariti odtenek biserno blond

Če želite imeti takšno barvo las, vam svetujemo, da poiščete pomoč v profesionalnih frizerskih salonih. Biserno blond namreč ni tako enostavno ustvariti. Osnovni pogoj je, da so vaši lasje srednje blond ali svetlejši (stopnja posvetljevanja 7).

Frizerji morajo nato vaše lase posvetliti do stopnje 10, kar ustreza izraziti platinasto blond. To je osnova za bleščeč lesk. Naslednji koraki so prepuščeni vam. Na močno posvetljene lase lahko nanesete razredčene barvne prelive. Izbirate lahko v široki paleti bisernih odtenkov, kot so vijolična, breskova, modra, rožnata in srebrna.

Pomembno je, da izberete pastelne in nekoliko bolj umirjene barve. Poleg tega morajo biti zamešani v pravem razmerju, ki ustvari enakomerno prelivanje različnih odtenkov, odvisno od padanja svetlobe in različnih zornih kotov, kar pričara tipično podobo prelivajočih se biserov.

Nega sijoče biserno blond barve las

Valoviti lasje v odtenku biserno blond

Barvno prelivanje in nežni valoviti lasje so vsekakor čudovita kombinacija

Posvetljevanje na stopnjo 10 ustvari čudovito blond barvo, vendar pa je to zelo škodljivo za lasno strukturo. V tem primeru lasje potrebujejo intenzivno nego, zato da ne postanejo krhki in razmršeni in ne izgubijo leska. Uporabite šampon, regenerator in masko za nego las posebnih linij, ki so zasnovane za nego blond barve las. Negovalno masko vtrite v lase enkrat tedensko, nato pa jo pustite delovati več ur ali celo čez noč. Tako boste poskrbeli za popolno hidratacijo.

Pred sušenjem jih vedno zaščitite s sprejem za zaščito pred toplotnimi učinki, kar velja tudi za ravnanje las. Še en nasvet: Las ne barvajte tik pred poletnim dopustom, saj lahko UV-žarki, klor in slana voda spremenijo prvotno barvo, zaradi česar se na posvetljenih laseh lahko pojavi zelenkast podton.

Najlepše pričeske za pastelno blond barvo

Ženska z lasmi z odtenkom biserno blond in očali

Biserno blond najlepše pride do izraza s črnimi oblačili

Hladna, vendar obenem tudi nežna blond barva pride najlepše do izraza, če so lasje lepo negovani in sijoči. Različni barvni odtenki najlepše pridejo do izraza pri rahlo valovitih laseh, ki so tudi sicer značilni za morske deklice. Še posebno elegantno deluje pričeska, če jo kombinirate s črnimi oblačili in make-upom v kovinskih barvah. Tako bo vaš nastop naravnost osupljiv.

Odkrijte: Katera barva las