honey-blonde
Barva las | Blond lasje

Medena blond: Najlepše pričeske in stilsko oblikovanje

Medena blond je ponovno zelo moderna in nadvse zaželena. To je trendovska barva, ki deluje toplo in je obenem zelo 'cool', poleg tega odlično pristaja različnim tipom kože. V nadaljevanju vam bomo predstavili pričeske in make-up, ki najbolje pristajajo zanimivemu blond odtenku. Vabimo vas, da slastno medeno blond preizkusite tudi vi!

Blond ni enako blond, saj obstaja nešteto odtenkov, ki zaradi pestre raznolikosti in velike izbire predstavnice nežnejšega spola postavijo pred težko nalogo – kako izbrati najlepši odtenek zase. Pestra paleta vključuje vse od skandinavske blond, platinaste blond ali ''brond'', ki združuje kombinacijo med blond in rjavo. In še bi lahko naštevali. Da bi vam izbiro nekoliko olajšali, smo tokrat zapeljive blond odtenke vzeli pod drobnogled. Izbrali smo medeno blond, ki je postala modna stalnica, saj jo lahko pogosto opazimo pri modnih navdušenkah.

Pričeske in stilsko oblikovanje za medeno blond barvo las

Medena blond – spoznajte trendovsko barvo las

''S kapljico medu lahko ulovimo več muh, kot s sodom kisa,'' pravi znan nemški pregovor. Zveni logično in obenem pove, zakaj morate izbrati trendovsko medeno blond. Videli boste, da boste v tem primeru kot kapljica medu, ki privlači druge ljudi, saj se vam preprosto ne bodo mogli upreti.

 

Za koga je primerna medena blond: Medeni odtenek blond lepo pristaja spomladanskemu tipu s svetlejšim tenom kože pa tudi poletnemu tipu z nekoliko bolj rožnato barvo kože, lepo pride do izraza tudi pri jesenskem tipu, ki deluje nekoliko bolj toplo.

Komu medena blond ne pristaja: Hladnemu zimskemu tipu takšen odtenek zagotovo ne pristaja najbolje. V tem primeru bo namreč svetla polt kože, ki spominja na Sneguljčico, delovala preveč bledo.

Tukaj boste našli svoj tip >> Barvni kodeks: Kakšen tip ste?

 

Nasveti za izbiro make-upa za medeno blond

Pri izbiri make-upa ne posegajte po izrazitih kontrastih, kot so na primer črna ali hladni odtenki srebrne in sive. Izberite rajši tople odtenke. V tem primeru bodo primerni zlata, bež in rdeča.
Absolutna zmagovalna kombinacija: Naravni make-up z nežno poudarjenimi ustnicami.