ice-blonde
Barva las | Blond lasje

Ledeno blond: Popolna pričeska za jesen

Hladna platinasta in svetla skandinavska blond sta najbolj priljubljena barvna odtenka te sezone – prefinjeni odtenki blond pa ne posvetlijo samo jeseni, temveč tudi lase in s tem poskrbijo za trendovski videz. Dolgi ali kratki lasje – zapeljiva ledeno blond pristaja k vsaki pričeski. V nadaljevanju vam bomo predstavili izbor najlepših ledenih pričesk, zaupali vam bomo tudi, zakaj svetle barve delujejo kot studenec mladosti.

Privoščite si hladno blond, ki ne bo poskrbela samo za prijetno osvežitev, temveč vas bo tudi pomladila. Ne verjamete? Potem si oglejte ledeno blond pobliže. Z njo preprosto zasijete, deluje zelo posebno in je edinstvena. Trenutno je povsem v središču pozornosti. Zanjo so se odločile tudi supermanekenke in zvezdnice, kot so Rita Ora, Ellie Goulding ali Iggy Azalea. Ledeno blond deluje vroče in zapeljivo, obenem je zelo nežna in prefinjena. Popolna kombinacija, ki preseneča z romantično noto. Odvisno od stilskega oblikovanja pričeske (in celotne garderobe) deluje zelo futuristično in spominja na ledene princese. Novost: Čim bolj mat je barva, torej brez leska, tem bolj prefinjeno deluje.

Ledeno blond: Dober začetek

Ledeno blond
© Getty Images

Zelo kontrastno: Temnejše lasišče je vsekakor dovoljeno in deluje še posebno zapeljivo

Z ledeno hladno svežino: Barvna paleta obsega vse – od hladne skandinavske blond do platinaste. Lepo pride do izraza pri dosledno postriženem pažu, dolgih, razkošnih kodrih z valovito strukturo ali pri razigrani kratko postriženi pričeski. Poleg tega ima še druge pozitivne lastnosti. Osveži trendovske barve, na primer brond in medeno blond, pa tudi rjavo. Poleg tega deluje kot vrelec mladosti, ki pomlajuje. Svetli lasje lepo obdajajo obraz, ki ga osvetli skorajda nebeški sij. Polt deluje bolj sveže, obraz je videti mladosten, gubice se optično zgladijo. Potrebujete tudi vi prijetno osvežitev?

V galeriji vam predstavljamo zanimive ledeno hladne pričeske.

Ledena doba: Bogato razkošje odtenkov ledeno blond