Barva las | Blond lasje

Blond lasje – sladki kot med in lepi kot zlato

Moški preprosto obožujejo blondinke! Tudi Hollywood že od nekdaj prisega na čudovito blond barvo las, ki v filmski meki velja za barvo uspeha in je že od nekdaj zelo priljubljena, pa čeprav je barva sonca in zlata glede nege in stilskega oblikovanja veliko bolj zahtevna kot temnejše barve. Blond je nedvomno čudovita barva, vendar pa sta pri tem enako pomembni tudi izbira prave pričeske in usklajena stilska podoba. V nadaljevanju vam bomo predstavili zvezdnice, ki so se odločile za blond barvo las. Prepričani smo, da vas bo barva sonca povsem prevzela.

Blondinke že od nekdaj veljajo za živahne, zapeljive, ekstrovertirane in zelo družabne. Dejstvo je, da nas blond lasje fascinirajo že vse od antičnih časov, ko je blond barva las, ki so jo povezovali z zlatom, veljala za barvo božanstev. Blondinke imajo v povprečju več las kot temnolaske, vendar se to na žalost ne opazi, saj so blond lasje ponavadi bolj tanki kot temnejši. Ne glede na to, ali so lasje pobeljeni ali naravno blond, so po svoji strukturi bolj mehki in tanki ter subtilnejši kot temnejši. Zaradi pomanjkanja pigmenta blond lasje odsevajo svetlobo v večji meri, zato delujejo še bolj tanki in lesketajoči.

Blond lasje: izbira prave pričeske

Za večji volumen vam priporočamo stopničasto postrižene pričeske.

Pozor! Če so lasje ostriženi preveč lahkotno in perjasto, bodo videti še bolj tanki. Zato je treba konice ostriči bolj ravno in ne na resice. Idealna izbira za blond barvo so kratke pričeske in takšne z dolžino las do brade. Te zahtevajo manj stilskega oblikovanja in so zato za blond barvo odlična izbira. Dolgi blond lasje se po umivanju pogosto povesijo in pri tem spominjajo na kuhane špagete, zato je v tem primeru potrebno nekoliko bolj zahtevno stilsko oblikovanje.

Blond lasje: stilsko oblikovanje

Če vaši lasje segajo preko brade, potrebujejo dodaten volumen in strukturo, kar vam bo zlahka uspelo s kodrastimi in valovitimi pričeskami, ki vam bodo pričarale čudovito razkošje las.

Glamurozni kodri, elegantna figa, zanimiv čop ali kitke – blond barva las je primerna za široko paleto najrazličnejših pričesk, ki ob tej barvi čudovito pridejo do izraza. Izbira make-upa mora biti usklajena.

Primerne so barvne nianse, ki se skladajo s svetlo barvo las, kot denimo koralna ali barva maline za ustnice in senčilo v bež ali rožnatem odtenku. Blond barva omogoča izbiro živahnih in razigranih barv brez omejitev. Odlično se sklada z najrazličnejšimi barvnimi odtenki. Če so vaši lasje zlato blond, vam bodo odlično pristajali topli odtenki rjave, rdeče, bež in rumene. Če pa so vaši lasje platinasto blond, vam bodo zelo pristajali odtenki hladne modre, sive, rdeče in turkizne. V galeriji vam predstavljamo zvezdnice, ki so se odločile za čudovito blond barvo v najrazličnejših niansah.

Zvezdnice, ki so se odločile za blond barvo las