beige-blond
Barva las | Blond lasje

Trendovska blond barva za leto 2012 se imenuje bež blond

Na to bomo nazdravili! Blond v barvi šampanjca in bež blond spadata med najbolj trendovske barve v letu 2012. V nadaljevanju vam bomo predstavili zvezdnice, ki so se odločile za nove trendovske barve in nas povsem očarale s svojo vilinsko podobo.

Medtem ko je bila platinasta blond v letu 2011 zelo popularna, bo v 2012 prevladovala barva šampanjca. V nasprotju z belo blond sta nas v tem letu povsem očarali nežna bež blond in blond v barvi šampanjca. Prednost obeh novih barvnih nians je na dlani, saj ne zahtevata tako agresivnega beljenja. Temnejše lase je sicer treba posvetliti, zato da je barva učinkovitejša, toda če se odločite za bež ali barvo šampanjca, bo glede na osnovno barvo načeloma potrebna bistveno bolj nežna posvetlitev.

Jessica Stam se je odločila za bež blond barvo las
© Getty Images

Tudi supermanekenka Jessica Stam se je odločila za bež blond barvo las. Takole nas je očarala na modni reviji priznane oblikovalke Anne Sui za sezono pomlad/poletje 2012

Nov barvni trend in nežne blond nianse obožujejo tudi znani modni oblikovalci, kar smo lahko opazili tudi na predstavitvi kolekcije za pomlad in poletje 2012. Modni oblikovalci pri blagovni znamki Rodarte so tako na modne brvi poslali prečudovite manekenke, ki so nas povsem prevzele z zanimivimi lahkotnimi oblekami v kombinaciji z dolgimi plapolajočimi lasmi v bež blond in hladnih niansah šampanjca. Kot da bi prišle naravnost iz vilinskega vrta.

Glavni modni oblikovalec pri blagovni znamki Calvin Klein, Francisco Costa, ki je znan po svojem minimalističnem stilu, je tokrat za svoje kreacije izbral manekenke, kot na primer Patricio van der Vliet in Hanne Gaby Odiele, ki so s svojo nedolžno blond barvo las v aktualnih trendih čudovito poudarile mehke ženstvene linije nove kolekcije. Anna Sui pa je prisotne na modni reviji popeljala v sedemdeseta leta. Povsem nas je prevzela z živahnimi barvnimi vzorci, bluzami s pentljami in naborki ter številnimi modnimi dodatki – v kombinaciji z naravno bež barvo las. Zato ne preseneča, da je Anna Sui, ki se je je prijel vzdevek Miss Hippie Chic, za svojo modno kolekcijo pritegnila znane manekenke, med drugim tudi petindvajsetletno priznano kanadsko lepotico Jessico Stam. Pomembno vlogo pri tem zagotovo igrajo tudi njeni prečudoviti dolgi lasje v bež barvi.

V nadaljevanju vam bomo povedali, kakšna je razlika med bež blond in barvo šampanjca:

Bež blond

Bež blond se lahko primerja s klasično svetlo do srednje blond barvo z naravnim leskom, svilnatim videzom in srednje močno pigmentacijo. V primerjavi z barvo šampanjca ima bež blond nežen pridih zlate barve. Medtem ko je treba temno blond in rjave lase predhodno narahlo pobeliti, zato da je barva izrazitejša, tega pri srednje do svetlo blond laseh ni treba storiti. V tem primeru predhodno beljenje ni potrebno. Še posebej lepo pride ta barvna niansa do izraza pri nežno porjaveli polti kože in zeleni barvi oči.

Blond v barvi šampanjca

Blond v barvi šampanjca deluje kot zelo svetli naravni blond lasje. V nasprotju z bež blond s tipičnim zlatim leskom imajo lasje v barvi šampanjca nekoliko bolj hladen lesk. Takšno naravno barvo las ima zgolj peščica ljudi, zato je lase največkrat treba predhodno pobeliti. Pri izbiri barvne nianse šampanjca morate paziti na to, da lasje ne bodo imeli zlate nianse, temveč nekoliko bolj hladen finiš. Takšna barva vam bo izredno dobro pristajala, če je vaša polt svetlejša in če imate modre oči.

V galeriji vam predstavljamo zvezdnice, ki so se odločile za trendovsko bež blond in barvo šampanjca

Spletne povezave

Domovina šampanjca >> champagne-ardenne-tourism.co.uk

Več kot samo blond >> theblondeblog.com