Negujte svoje lase in lase članov vaše družine

Lasje si zaslužijo nego, tako kot si družina zasluži ljubezen – in čas za Schaumo je tudi čas za družino. Vašim lasem in lasem vaših družinskih članov želimo zagotoviti najboljšo nego. Predstavljamo vam nekaj nasvetov, kako vsak dan negovati lase vseh članov družine in kako poskrbeti za lepe trenutke s Schaumo.

Vsakemu članu družine namenite ustrezno nego las.

Prisluhnite potrebam las ter uporabite ustrezen šampon in regenerator za različne tipe las vsakega od družinskih članov. Vsak šampon oziroma regenerator ima drugačen učinek, uporaba neustreznega izdelka pa lahko privede do neželenih rezultatov. Zato izberite popolno nego in poskrbite za to, da se bo vaša družina počutila dobro in polepšano od glave do pet.

Podelite lasem vaših družinskih članov ljubezen z uporabo regeneratorja

Uporaba regeneratorja zagotavlja dodatno nego za vaše lase in lase vaših družinskih članov. Regenerator lase naredi gladke in sijoče, poleg tega zagotavlja lažje razčesavanje.

Kako nanesti regenerator, da bo ta zagotovil najboljšo nego:

  1. Regenerator nežno nanesite na mokre lase po srednji dolžini in konicah.
  2. Pustite delovati kratek čas.
  3. Temeljito izperite. Ne pozabite zapreti pipe.

Lase vaših najdražjih nežno osušite.

Za boljšo kakovost vaših las priporočamo, da jih osušite na zraku in pri sušenju ne uporabljate toplote. Pri sušenju z brisačo je pomembno, da las ne drgnete do suhega, temveč da jih stiskate in ožemate. Na ta način bodo lasje posušeni, ne da jih pri tem poškodovali. Vaši lasje in družina vam bodo hvaležni.

Zagotovite lasem pravo mero nege 

Previdno krtačenje in česanje las preprečita njihovo zavozlavanje in jim podelita zdrav videz. Če jih premočno krtačite ali češete, pa se vaša lasna vlakna lahko poškodujejo, kar oslabi lase.