winter-hats
Oblikovanje las | Zima

Čudovite pričeske za moderne čepice in klobučke

Izbira modnih pokrival je velika. To je lahko traper, kapa v stilu beanie ali v stilu herringbone, morda francoska baretka. Izbira najprimernejše pričeske je odvisna od same vrste pokrivala. V galeriji vam bomo predstavili nekaj zvezdnic, ki so si omislile topla zimska pokrivala, hkrati pa so izbrale stilske pričeske, ki takšnim pokrivalom najbolje pristajajo.

Ko temperature padejo pod ničlo, postanejo topla pokrivala nepogrešljiva, kar še zlasti velja za dolge sprehode in druge opravke v hladnih in zasneženih zimskih mesecih. Sprehod tako postane pravo zimsko doživetje, saj nas topla zimska oblačila, vključno s čepicami, prijetno grejejo. Izbira modnih pokrival je zelo velika, zato boste zlahka našli najbolj primerno zase in za vaš modni stil. Pri tem ostaja samo še vprašanje, kakšna naj bo pričeska, ki bo najbolj primerna za modno čepico?

Pričeske in stilski nasveti za vse, ki obožujejo modne čepice

1. Predstavljamo vam stilsko različico, ki pristaja vsakomur: Lase oblikujte tako, da prekrivajo ušesa, nato pa si nadenite čepico. Lasje imajo lahko v tem primeru dolžino boba, lahko segajo do ramen, lahko pa so tudi daljši. Takšna kombinacija lepo pride do izraza pri ravnih in kodrastih laseh.

2. Pri kodrastih pričeskah morate upoštevati, da se lasje zaradi čepice nekoliko sploščijo, zato bo bolj primerno, če boste v tem primeru kodre ustvarili v višini ušes.

3. Če imate čop ali figo, morate pričesko oblikovati tako, da vam bo čepica lepo pristajala, ne da bi jo čop ali figa ovirala.

4. Imate kratke lase ali pa jih nosite spete? Potem izvlecite nekaj pramenov ob strani in jih usmerite na obraz, saj bo tako pričeska s čepico delovala bolj mehko in igrivo.

5. Za neukročene, trmaste lase lahko uporabite vosek, ki bo lase lepo zgladil. Nanesite majhno količino voska in jih oblikujte v želeno obliko.

6. Če imate frufru oziroma resice, se lahko odločite, da jih boste skrili pod čepico ali pa jih boste oblikovali tako, da bodo vidni. Če nimate frufruja, lahko čepico nastavite tako, da je lasišče na zgornjem delu glave vidno za en centimeter do dva.

7. Če imate dolge lase in jih želite nositi spuščene, vam priporočamo, da jih položite preko ramen. Takšna pričeska bo v kombinaciji s čepico delovala zelo ženstveno in stilsko uglajeno.

V galeriji vam bomo predstavili različne kombinacije z modnimi pokrivali in stilskimi pričeskami, ki smo jih opazili pri zvezdnicah.

Najlepše pričeske za modna pokrivala