hair-trends-2
Oblikovanje las | Zima

Jesen/zima 2011: trendi oblikovanja las

Vsi odvisniki od mode, bodite pozorni! Zaupali vam bomo, katerih trendov v sezoni jesen/zima 2011 nikakor ne smete zamuditi. Z našimi nasveti pa boste lahko preprosto stilsko oblikovali najrazličnejše pričeske, ki narekujejo modne trende. Poiščite svojo najljubšo pričesko.

Poletje se bo kmalu poslovilo in zdaj je čas, da se osredotočimo na sezono jesen/zima in se seznanimo z zanimivimi stilskimi pričeskami, ki bodo narekovale modni trend.

Modni stili pričesk za sezono jesen/zima 2011

Zagotovo lahko rečemo, da sta v ospredju figa in čop. Brez teh dveh trendovskih pričesk v sezoni jesen/zima ne bo šlo. Tako smo lahko na znanih svetovnih modnih dogodkih občudovali najrazličnejše variacije: pri Marcu Jacobsu smo videli visoko spet čop, pri Veri Wang pa nežno speto različico čopa z zanimivo pentljo. Donna Karan nam je prikazala XXL-figo, Yves Saint Laurent pa elegantno figo.

Če so vam všeč spuščeni lasje, vam lahko zaupamo, da bodo ti tudi v tej sezoni zelo moderni. Nadvse trendovske in modne so tudi visoko spete pričeske, ki jih lahko nosite ob vseh priložnostih.

Trendi pričesk v prihodnosti

© Getty Images

Trend za poletje 2012: Kostas Murkudis je predstavil ''sleek look'' z visokim leskom

Pogledali bomo še malo dlje: pričeske v stilu ''sleek look'' kot pri modni znamki Yves Saint Laurent ali Marc Jacobs nas bodo razveseljevale tudi poleti 2012. Pri modnem oblikovalcu Kostasu Murkudisu smo lahko opazili takšen stil: gladki, vendar živahni dolgi lasje s sredinsko prečo. Gladki, nazaj počesani lasje so zelo izrazni.

V naši galeriji vam bomo predstavili modne trende za oblikovanje pričesk za jesen/zimo 2011, ki jih ne smete zamuditi.

Galerija: Vse od klasike do elegance – trendi za jesen/zimo 2011