hairstyles-fall-winter-2015-2016
Oblikovanje las | Zima

Trendovske pričeske za jesen/zimo 2015/2016

Modne revije v New Yorku, Londonu, Milanu in Parizu so za nami. V nadaljevanju vam bomo predstavili nove trendovske pričeske, ki smo jih opazili v modnih prestolnicah in bodo narekovale modne trende v prihajajoči jeseni in zimi. V modnem svetu smo zaznali svež veter s številnimi novostmi. Vabimo vas, da si v galeriji ogledate izbor najlepših pričesk – od čopa do krepastih las – naravnost z modnih brvi.

V prihodnji jeseni in zimi lahko pričakujete zanimive pričeske s sapico vetra v laseh, v mokrem videzu (v stilu wet-look) in z ustvarjalnim pridihom. V galeriji vam predstavljamo vznemirljive trendovske pričeske, ki smo jih opazili na svetovno znanih modnih revijah. 

Pričeske za jesen/zimo 2015/2016

Pričeske za jesen/zimo: Nizko umeščen čop

Najpomembnejši trend nove sezone je zagotovo nizko umeščen čop. To je pričeska, ki jo lahko ustvarite v trenutku, je zelo praktična in se obdrži ves dan. Vsekakor je to odlična rešitev za slabe dni za pričesko, ko ne gre nič od rok. 

© Getty Images

Nizko umeščen čop boste ustvarili s samo nekaj potezami

Nasveti za stilsko oblikovanje nizko umeščenega čopa

  • Nizko umeščen čop je primeren za različne strukture, lahko so povsem gladko počesani lasje v stilu sleek-look ali undone, lepo pa pride do izraza tudi pri kodrastih laseh.
  • Lase povežite v čop na zatilju ali v višini ramen, odvisno od dolžine. 
  • Za spenjanje lahko uporabite tanek trak, gumico ali pramen las.
  • Če želite ustvariti razkuštrano različico, lahko izvlečete nekaj drobnih pramenčkov, ki padajo na obraz.
  • Lase lahko na konicah nekoliko natupirate, tako bo pričeska delovala lahkotno in skuštrano. 

Pričeske za jesen/zimo 2015/2016

V zadnjih letih so glede tehnike striženja prevladovale pričeske z enakomerno dolžino las, kar se bo v prihajajoči jesen in zimi spremenilo. Pričeske bodo tako pri dolgih kot pri kratkih pričeskah znova stopničasto postrižene. Stopničasto striženje lasem daje lahkotnost in ustvari dodatni volumen pričeske. 

Odkrijte: Zima Čop