star-look-amanda-seyfried-2
Oblikovanje las | Visoko spete pričeske

Zvezdniški stil pričeske Amande Seyfried

Amanda Seyfried se je predstavila v podobi, ki bi bila primerna za pravljico; pletena obleka v svetlo vijolični barvi, nakit v safirno modri barvi in mehki kodri. Nastop Amande Seyfried je bil zelo romantičen. Njen najnovejši film Red Riding Hood pa je vsekakor vse drugo kot upodobitev klasične Rdeče kapice, saj gre za srhljivo grozljivko.

Amanda Seyfried je od svoje nadvse uspešne vloge v upodobitvi musicala Mamma Mia odrasla. Vendar pa je njen šarm ostal, prav tako tudi njena lepota. Na premieri aktualnega fantazijskega trilerja Red Riding Hood se je plavolasa igralka predstavila z zanimivo visoko speto kodrasto pričesko. Petindvajsetletna igralka je prepričljivo zaigrala v grozljivki. Skoraj ne moremo verjeti, da je to ob njeni ljubkosti mogoče.

Za stil pričeske, ki jo ima Amanda Seyfried, potrebujete:

Sredstvo za utrjevanje las, sredstvo za zaščito las pred vročino, velike navijalke za vroče navijanje las, lasnice, lak za lase ali lak za lesk

Za pričesko v stilu Amande Seyfried:

  • Na suhe lase nanesite sredstvo za utrjevanje las ali sredstvo za zaščito las pred vročino in lase navijte na navijalke za vroče navijanje. Nato pustite, da se lasje osušijo, snemite navijalke in jih rahlo počešite.
  • Lase počešite nazaj in na zatilju oblikujte rahlo figo, ki jo utrdite z lasnimi sponkami.
  • Ob strani in na zatilju iz fige izvlecite nekaj debelejših pramenov in jih nežno oblikujte, tako da bodo lepo padali na obraz.
  • Na koncu pričesko utrdite z lakom za lase.

Amanda Seyfried na filmskem platnu:

Njen najnovejši film >> Red Riding Hood Trailer