elegant-updo-stacey-keibler
Oblikovanje las | Visoko spete pričeske

Zvezdniška pričeska tega meseca: Stacy Keibler in njena elegantna visoko speta pričeska

Stacy Keibler je osvojila srce hollywoodskega igralca Georgea Clooneyja, pa tudi nas je s svojim videzom več kot navdušila. Predstavila se je s sproščeno in ljubko pričesko, ki deluje zelo elegantno in ima vsekakor potencial, da ostane nepozabna. Povedali vam bomo, kako boste takšno zvezdniško pričesko z lahkoto ustvarili tudi sami.

Poleti 2011 je več milijonov ženskih src po vsem svetu upalo na romanco z Georgeem Clooneyjem, ki se je po dveh letih ločil od takratne spremljevalke Elisabette Canalis. Igralec je vsekakor eden najbolj oboževanih in zaželenih moških v Hollywoodu. Toda četrt leta kasneje smo lahko ob njem opazili igralko in nekdanjo wrestlerko Stacy Keibler, ki ji je uspelo osvojiti srce ''najbolj seksi moškega na svetu''.

Fotografske kamere preprosto obožujejo nov sanjski par v Hollywoodu. To ne preseneča, saj sta preprosto čudovita. George Clooney nam je všeč zaradi svojih šarmantnih sivo meliranih las, dosledno oblikovane stranske preče in tipičnega nasmeška, Stacy pa nas je očarala s svojimi dolgimi in rahlo valovitimi blond lasmi, ki spominjajo na morsko vilo.

Elegantna visoko speta pričeska, ki je zasenčila celo Georgea Clooneyja

Stacy Keibler
© Getty Images

Elegantna visoko speta pričeska Stacy Keibler se odlično ujema s prečudovito rdečo večerno obleko znamke Valentino

Stacy Keibler je na letošnji podelitvi zlatih globusov presenetila navzoče s svojo umetniško oblikovano pričesko, ki je bila v čudovitem sozvočju s prečudovito rdečo obleko znamke Valentino. Popolna stilska podoba in očarljiv videz sta navdušila novinarje in zasenčila Georgea Clooneyja.

Takšna pričeska je primerna za najrazličnejše priložnosti. Pravljična visoko speta pričeska, ki je nežno speta v zatilju, je primerna za črno mini obleko ali za rdečo, kot jo je nosila Stacy na podelitvi, odlično pa pristaja tudi k dolgim večernim oblekam. Poleg tega jo boste ustvarili v trenutku. Ali se vam zdi, da je to preveč lepo, da bi bilo res? Potem dovolite, da vas prepričamo o nasprotnem. Povedali vam bomo, kako lahko elegantno visoko speto pričesko, kot jo ima Stacy Keibler, zlahka oblikujete tudi sami.

Za elegantno pričesko potrebujete:

okroglo krtačo, peno za stilsko oblikovanje, velike navijalke, sušilnik, glavnik za tupiranje, gumico za lase, sponke, lak za lase; če želite, lahko uporabite tudi kodralnik

Stacy Keibler in njena elegantna visoko speta pričeska – tako to gre:

  • Lase umijte, nanesite stilsko peno in jo enakomerno porazdelite. Tako bodo lasje bolj oprijemljivi in bodo imeli lepšo strukturo. To vam bo omogočilo preprosto stilsko oblikovanje.
  • Nato jih osušite z okroglo krtačo. Lase z glavnikom razdelite na enakomerne pramene in jih navijte na velike navijalke. Zdaj jih povsem osušite s sušilnikom.
  • Pustite, da se lasje nekoliko ohladijo in nato navijalke previdno snemite. Glavo nekoliko stresite in lase previdno oblikujte s prsti. Za razkošen volumen morate lase na lasišču rahlo natupirati in jih utrditi z lakom.
  • Lase z izjemo ponija in predela na zatilju povežite v zadnjem delu lasišča in jih oblikujte v razigrano figo, ki jo morate pritrditi z lasnicami.
  • Nato preostale lase na zatilju položite preko fige, jih zasukajte navznoter in utrdite z lasnicami. Posamezne pramene previdno izvlecite in jih utrdite z lakom.
  • Če želite, lahko stranske pramene oblikujete s kodralnikom, tako bo pričeska delovala elegantno in hkrati ne bo preveč stroga.
  • Uporabite lak za lase, ki bo vaši elegantni pričeski podelil obstojnost skozi cel večer, lasje pa bodo imeli še posebno visok lesk.

Nasvet za stilsko oblikovanje

Če so vaši lasje po naravi bolj fini in tanki, vam priporočamo, da jih umijete en dan pred oblikovanjem takšne pričeske. Tako bodo lasje imeli boljšo oprijemljivost in strukturo, kar vam bo precej olajšalo stilsko oblikovanje.

Spletne povezave:

Dogajanje v zakulisju prireditve Zlati globus >> goldenglobes.org