oscars-2013-star-hairstyles
Oblikovanje las | Visoko spete pričeske

Podelitev Oskarjev za leto 2013: Najlepše zvezdniške pričeske

Podelitev Zlatih globusov, ki veljajo kot nekakšen napovednik za Oskarje, je bila v znamenju preprosto oblikovanih pričesk s povsem naravnim videzom. Na najbolj imenitni in prestižni podelitvi nagrad v svetu filmske umetnosti pa so pričeske po pričakovanjih nekoliko bolj zvezdniške, elegantne in ekstravagantne – kot se za podelitev Oskarjev tudi spodobi. Letos smo lahko občudovali številne čudovite visoko spete pričeske, ki so bile povsem usklajene s svečanimi oblekami modnih oblikovalcev in priznanih blagovnih znamk. Vsekakor izjemen dogodek, ki je tako kot vsako leto pritegnil veliko medijske pozornosti pa tudi novinarjev in fotografov z vsega sveta. V nadaljevanju vam bomo predstavili izbor najlepših pričesk, ki so nam bile še posebej všeč.

Podelitev Oskarjev nam vsako leto ponudi veliko zanimivih filmskih dogodkov, nepozabnih doživetij, zvezdniških nastopov, glamurja in elegance. Kamorkoli se ozremo, lahko vidimo nekaj, kar nas prevzame in očara. Posebno zanimiva je rdeča preproga, ki povsem zbledi, ko se po njej sprehodijo številne zvezdnice v prečudovitih večernih oblekah priznanih modnih oblikovalcev, hkrati pa pozornost vzbujajo tudi svečane pričeske, ki so po pričakovanjih vedno nekaj posebnega in ekstravagantnega, kot se za tako velik dogodek tudi spodobi.

Pričeske, ki si zaslužijo Oskarja v letu 2013

Številni fotografi, ki jih vsekakor ne manjka na tej imenitni podelitvi ameriške filmske akademije, vsako leto v svoje objektive ujamejo najbolj čudovite trenutke in zvezdniške utrinke ter jih tako ohranijo pred pozabo. Letos nam je še posebno ostala v spominu Stacy Keibler, ki se je predstavila z navideznim bobom z velikimi kodri in razkošnim volumnom. Njena pričeska izžareva radost in mladostniško razposajenost, zato nam je bila nadvse všeč. Omeniti moramo še letošnjo dobitnico Oskarja Jennifer Lawrence, ki nas je navdušila s svojo predstavo v filmu Silver Linings kot tudi z umetniško oblikovano visokospeto pričesko. Zelo elegantna pričeska, ki deluje povsem naravno in sproščeno. Jennifer Lawrence je osvojila zlati kipec v kategoriji za najboljšo glavno igralko, mi pa bi ji podelili še priznanje za čudovito kreacijo. Najbolj se nam je vtisnila v spomin Nicole Kidman. Očarala nas je z romantično visoko speto pričesko s spletenim ornamentom in zlato broško.

V galeriji vam predstavljamo izbor najlepših visoko spetih pričesk na podelitvi Oskarjev za leto 2013. Armin Morbach pa vam bo v videoposnetku povedal, kako lahko ustvarite pričesko z zanimivimi modnimi dodatki.

Video: Kako ustvariti visoko spete pričeske z zanimivimi modnimi dodatki

Zvezdniške pričeske na podelitvi Oskarjev za leto 2013