star-style-fake-undercut
Oblikovanje las | Undercut

Zvezdniški videz: Noelia López s pričesko v kombinaciji navideznega boba in navideznega undercuta

Pobriti lasje in bob v dolžini brade? Pravzaprav smo Noelie López navajeni s prečudovitimi dolgimi in rahlo kodrastimi lasmi. Stilska preobrazba mlade in nadvse uspešne manekenke je začasna, saj sta undercut in bob optična prevara, ki služi posebnemu namenu in ustvarjanju umetniškega vtisa. Ali si morda tudi vi želite radikalne spremembe za določen čas? Ni problema! Zaupali vam bomo, kako povsem preprosto ustvariti umetniško pričesko v kombinaciji navideznega undercuta in boba.

Španska manekenka Noelia López, ki je leta 2007 zmagala na izboru Next Topmodel (Slovenski top model), je še v istem letu podpisala prestižno pogodbo s priznano agencijo Alain Afflelou iz Pariza. Sledila so snemanja, modne revije, priznani fashion weeks – in posebna čast, da svojo domovino zastopa na izboru Elite Model Look of the Year.

Noelia je medtem postala zelo uspešna in iskana manekenka, ki jo lahko na modnih revijah vidimo zelo pogosto, med drugim pa sodeluje z modnimi velikani, kot so Sara Coleman, Rapido, Diane von Furstenberg in Guillermina Baeza.

Kot uspešna manekenka si Španka vsekakor ne more dovoliti, da bi čudovite lase, ki so njena zaščitna znamka, pobrila. Prepričani smo, da si tudi tega vi ne želite. To vam tudi ni potrebno! Navsezadnje imamo zato trendovske pričeske, ki vam lahko pričarajo takšen videz za določen čas: pričeska v stilu navideznega undercuta in navideznega boba – najbolje kar oboje v kombinaciji. Rezultat je zanimiva stilska preobrazba za določen čas.

Vse, kar potrebujete za undercut v stilu Noelie López

Pričesko v stilu Noelie lahko ustvarite v trenutku. Za zanimivo kreacijo potrebujete glavnik s konico, sponke, gel in lak za lase ter puder za večji volumen

Tako boste ustvarili pričesko v stilu navideznega undercuta, kot jo ima Noelia López

Če si želite pričesko 2v1, kot jo ima Noelia López, ne potrebujete profesionalnega stilista, saj si lahko takšno kombinacijo undercuta in boba v samo nekaj korakih pričarate tudi sami doma.

Noelia López
© Getty Images

Manekenka je v zasebnem življenju povsem sproščena, a elegantna, zato ima najraje trendovsko pričesko v stilu navideznega undercuta. Na sliki jo vidimo z undercutom v kombinaciji z dolgimi spuščenimi lasmi

1. Z glavnikom ustvarite globoko stransko prečo. Drobne leteče laske lahko zgladite z voskom.

2. Lase na levi strani strogo počešite nazaj in jih dodatno zgladite z gelom. Nato jih na zadnjem delu lasišča spnite s sponkami.

3. Na drugi strani lasišča uporabite nekaj pudra za večji volumen, s čimer boste ustvarili čudovito razkošje las.

4. V sprednjem delu naredite velike kodre, kar vam bo najbolje uspelo z likalnikom ali navijalkami. Z nežnim frufrujem bo pričeska delovala mehko, glamurozno in zelo ženstveno.

5. Lase v desnem delu ob strani in v višini ušesa oblikujte v sproščen čop in ga nato zavijte navznoter, kot bi oblikovali pentljo. Nato pentljo utrdite z večjim številom sponk.

6. Pričesko utrdite še z močnim lakom za lase, ki bo poskrbel za dolgotrajno obstojnost in visok lesk. Vaša edinstvena pričeska je ustvarjena.

Vrhunski stilist Armin Morbach vam bo v videoposnetku predstavil, kako ustvariti navidezen undercut pri kratki pričeski.

Video: Tako boste ustvarili navidezen undercut