hairstyle-trends-2015-berlin
Oblikovanje las | Ulični stil

Berlin – Nove stilske pričeske 2015

Na začetku julija so se v glavnem nemškem mestu ponovno zbrali modni navdušenci, blogerji, uredniki priznanih modnih revij in umetniški fotografi. Povod je bila vsakoletna tradicionalna modna revija, ki je postregla s številnimi modnimi poslasticami. Za vas smo pogledali tudi v zakulisje modnega dogajanja. V nadaljevanju vam predstavljamo najlepše trendovske pričeske, ki smo jih videli na modnih brveh in na ulicah Berlina. 

Vas zanima, kaj prinaša nova sezona? V galeriji vam bomo predstavili čudovite stilske pričeske in zanimivo dogajanje v zakulisju ter nove trende, ki smo jih opazili na Berlinskem tednu mode 2015.

Najlepše stilske pričeske iz Berlina

Obraz Berlinskega tedna mode 2014

Obraz Berlinskega tedna mode 2014
© Getty Images

Tilda Swinton je znana po svojem modnem občutku in različnih pričeskah

Berlinski teden mode je bil zelo obetaven in ni razočaral. Na prestižnem modnem dogodku se je tokrat predstavilo več kot 50 modnih oblikovalcev, ki so nam pred mednarodnim občinstvom predstavili svojo vizijo in (umetniške) poglede za sezono pomlad-poletje 2015. Letošnji obraz modne revije Mercedes-Benz Fashion Week v juliju 2014 nas zato ni presenetil. Prav nasprotno! Izbrana je bila vsestranska angleška igralka in umetnica Tilda Swinton, kar spričo njene igralske veličine ne preseneča. Poleg izjemnega igralskega talenta in številnih nepozabnih vlog je Tilda Swinton znana po trendovski kratko postriženi pričeski. Tako se je filmska igralka pridružila vrsti top manekenk, kot na primer Georgii May Jagger in Joan Smalls, ki so bile deležne takšne časti v preteklosti.

Berlin, Berlin: Na modnih brveh, v zakulisju in na ulicah

Na modnih brveh so nam manekenke predstavile nove modne smernice, v zakulisju pa so se ustvarjale kreativne pričeske. Zbrani gostje so uživali v slehernem trenutku, v prvi vrsti pa smo lahko videli številne znane osebnosti, med drugim Katjo Flint in Franzisko Knuppe. Lahko rečemo, da je Berlinski teden mode povsem omrežil glavno mesto Nemčije. Na ulicah smo lahko opazili številne trendseterke, ki so nas navdušile s svojo kreativnostjo. Že lep čas namreč velja, da novi trendi ne nastajajo zgolj na modnih revijah. Nove trendovske pričeske lahko opazimo pri blogerkah, manekenkah in znanih osebnostih, ki navdušujejo s svojo edinstvenostjo (glej galerijo zgoraj).