streetstyle
Oblikovanje las | Ulični stil

Lovec na stile: Nove trendovske pričeske od Londona do New Yorka

Na lovu za najnovejšimi pričeskami: Umetniški fotograf Gunnar Lillehammer (styleklicker.net) je za nas ujel najlepše utrinke trendovskih pričesk letošnje sezone, ki jih je opazil na ulicah v Londonu in New Yorku. V ospredju so očarljivi posnetki, čudovite pričeske, ki jih je opazil v velikih metropolah, inspiracija uličnega stila in nove modne zapovedi – vsekakor vredno vašega ogleda! 

Včasih sploh ni enostavno najti pričesko, ki nam dejansko pristaja. Ali je pričeska v skladu z najnovejšimi trendi, smo izbrali pravo barvo? Ali je pričeska, ki si jo želimo, morda nekoliko iz mode? Ali jo dejansko lahko nosimo? Nam resnično pristaja? Veliko vprašanj, ki prinašajo več dvomov kot odgovorov. Zaupali vam bomo majhno skrivnost: Zanesite se na svoj lastni stilski občutek, ne dvomite o svojih občutkih in svojih odločitvah. Najlepše pri tem je, da ne more biti napačno. Ravnajte instinktivno in bodite takšni, da se boste počutili najboljše – to bodo opazili tudi drugi. Poleg tega boste s tem poskrbeli za lep videz. Najboljši dokaz: Glavne protagonistke z zanimivimi pričeskami na umetniških slikah Gunnarja Lillehammerja. Pričeske, ki jih je v svoj objektiv ujel priznani umetniški fotograf, so res nekaj posebnega. Presenečajo z barvami, različno ukrojenimi pričeskami in stili. In prav zato bodo sooblikovale trende v prihodnosti.  

Zvezdniški bloger že od leta 2007 fotografira zanimive ljudi na ulicah v velikih modnih metropolah in jih objavlja na svojem blogu www.styleclicker.net (za blog je prejel tudi prestižno nagrado Musikexpress Style Award). Po čem se odlikujejo njegove slike? Gunnar Lillehammer je znan predvsem po svojih avtentičnih posnetkih. Na ta način umetnik (s pravim imenom Gunnar Hämmerle), ki sicer prihaja iz Münchna, ovekoveči stil in utrip določenega mesta v njegovi popolnosti. Ulice so njegov revir, kjer je na lovu za novimi kreativnimi stili in drugačnostjo. Na modnih tednih v New Yorku in Londonu je za nas izbral nekaj čudovitih eksotičnih pričesk. V nadaljevanju si lahko ogledate, v čem se obe metropoli razlikujeta.  

Trendovske pričeske na ulicah New Yorka

Pričeske, ki so nekoliko 'odbite', vendar se kljub temu lahko nosijo. Izstopajoče in ekstravagantne, vendar tudi elegantne. Ženstvene, a zelo cool. Mesto, ki nikoli ne spi, se pokaže pri pričeskah s svoje druge, precej živahne plati. V uličnem stilu ameriške metropole se prepletata bogastvo idej in modna drznost. Rezultat je moderna kombinacija, ki je privlačna in obenem kaže nove poti. Modni moto megalomanskega mesta v stilu 'fashion forward' se odraža tudi pri pričeskah! 

Ulični stil v New Yorku

Trendovske pričeske na londonskih ulicah

Stilske pričeske s poudarjeno karizmo. Glavno mesto Anglije je znano po številnih modnih navdušencih in navdušenkah, ki obožujejo eksperimentiranje. Za londonski stil so značilni predvsem pogum, modna ustvarjalnost in visok stil z uglajenostjo. Pri oblikovanju pričesk je angleška metropola povsem v znamenju ekstravagance, trendov in dobrega okusa. Z drugimi besedami: Zelo angleško! 

 

Londonski ulični stil