street-styles-buenos-aires
Oblikovanje las | Ulični stil

Gunnar Hämmerle – ulični stili v Buenos Airesu skozi prizmo fotografskega objektiva

V glavnem mestu Argentine Buenos Airesu, ki je znano po strastnem tangu in še čem, smo lahko opazili zanimive ulične stile, ki jih prežema kombinacija romantike in sproščenosti. Zvezdniški bloger Gunnar Hämmerle iz styleclicker.net se je na ulicah južnoameriške metropole pomešal med ljudi in se podal na pot iskanja zanimivih trendov pričesk. Predstavili vam bomo najzanimivejše.

Fotograf in stilist Gunnar Hämmerle se je vrnil s svojega potovanja v Buenos Airesu in s seboj prinesel vrsto zanimivih fotografij, ki prikazujejo ulične stile pričesk v glavnem mestu Argentine. Gunnar Hämmerle je iskal zanimive ekstravagantne pričeske, pri čemer pa ni imel veliko težav. Zlasti veliko zanimivih pričesk je bloger fotografiral v mestni četrti Palermo Soho. V tem delu mesta, ki ga pretežno naseljujejo ljudje srednjega sloja, živijo mnogi mladi umetniki in boemi. Četrt je znana po pestrem in zanimivem nočnem življenju.
   
Opazili smo kratko postrižene pričeske z zanimivimi resicami, pričeske v stilu gobice, pričeske s ponijem pa tudi kodraste pričeske in asimetrične v stilu undercut, ki so nas prijetno presenetile. Pri Argentinkah so zelo priljubljene sproščene, lahkotne pričeske, ki vzbujajo občutek naključnega stilskega oblikovanja. Tako smo večkrat opazili široko pobarvane blond pramene v kombinaciji s temnejšo barvo las.

V nadaljevanju vam predstavljamo galerijo zanimivih pričesk, ki jih je zbral Gunnar Hämmerle.

Fotografije uličnih stilov, ki jih je za vas pripravil Gunnar Hämmerle

Gunnar Hämmerle v Buenos Airesu:

Več fotografij Gunnarja Hämmerle >> styleclicker.net

Vaše počitnice v Buenos Airesu >> faenahotelanduniverse.com