short-hair-hairstyles-2015
Oblikovanje las | Trendovske moške pričeske

Kratke pričeske za ženske in moške v letu 2015

Glede kratke pričeske so ženske in moški v letu 2015 enakega mnenja: pričeske morajo biti vznemirljive, drzne in posebne. Pri tem sta zelo pomembna tudi dobro počutje in stilska izraznost. V nadaljevanju vam bomo predstavili izbor najlepših kratkih pričesk z razigranimi stilskimi elementi, divjimi kodri, pokončnimi grivami in mehkimi kodri, ki kratkim in stopničasto postriženim lasem vdihnejo dodatno iskrico. Uživajte v kreativnih kratkih pričeskah 2015!

Trendovske kratke pričeske v letu 2015 so v znamenju razigranih in živahnih kodrov, izraznega stila blunt-cut z enakomerno in dosledno postriženimi linijami v isti dolžini in minimalističnega vojaškega stila. Moderne pričeske so vsekakor zelo kreativne in dopuščajo veliko izraznih možnosti. Razigrana nota in raznolikost sta ključna pojma za trendovske kratke pričeske v 2015.

Stopničasto postrižena kratka pričeska (glej sliko zgoraj) pristaja ženskam in moškim, pri čemer deluje zelo zapeljivo in prefinjeno. Stopničke še posebno lepo pristajajo markantnim obraznim potezam, poleg tega takšna pričeska omogoča številne možnosti. Lahko je nekoliko bolj skuštrana ali počesana v različne smeri, kar še zlasti lepo pristaja ženskam. Pri moških so lasje ob straneh nekoliko krajše postriženi, daljši sprednji lasje pa se lahko oblikujejo pokončno ali se počešejo nazaj.

V galeriji vam bomo predstavili izbor najlepših kreativnih kratkih pričesk v letu 2015 za ženske in moške.

Kratke pričeske v letu 2015

Kratke pričeske 2015: Mat ali z visokim leskom

So vam bolj všeč mat lasje ali sleek-look z visokim leskom? V letu 2015 si lahko privoščite kreativne stilske spremembe, ki bodo vedno poskrbele za drugačen stil – in to samo do naslednjega umivanja las s šamponom. Bodite inovativni, drzni in posebni!

V videoposnetku vam bo Schwarzkopfov strokovnjak Armin Morbach povedal, kako si lahko v trenutku pričarate popolno razkošje zdravih las z visokim leskom.

Videoposnetek: Kako spremeniti poškodovane lase v razkošje zdravih in sijočih las