hairstyles-for-men
Oblikovanje las | Trendovske moške pričeske

Jesen/zima – stili moških pričesk

Moške pričeske več niso samo preproste, kratko postrižene in praktične. Modni oblikovalci so ustvarili nove moške trendovske pričeske za sezono jesen/zima. Mednarodne modne revije v Parizu, Milanu in New Yorku so nam prikazale zanimive stilske pričeske, ki vam jih želimo predstaviti. Za vas smo pripravili izbor najzanimivejših trendovskih pričesk, zaupali pa vam bomo tudi, kako lahko takšne pričeske ustvarite sami.

Jesen bo pestra in živahna, vsaj kar se tiče moških pričesk. S tem niso mišljeni samo barvni eksperimenti, temveč tudi pestra raznolikost moških pričesk, ki jo lahko vidimo na modnih revijah v Parizu, Milanu in New Yorku. Opažamo, da je moderno skoraj vse, kar nam je všeč. Tako smo lahko pri modni znamki Calvin Klein opazili povsem kratke lase, pa tudi dolgo grivo in razkuštrane lase v stilu ''pravkar iz postelje'' ter povsem urejene pričeske. Pri Vivienne Westwood ali Dolce & Gabbana smo videli oživitev dvajsetih in tridesetih let prejšnjega stoletja, opazni pa so tudi vplivi pričesk iz osemdesetih.

Kontrast skorajda ne bi mogel biti večji, saj so se modni oblikovalci za prihodnjo sezono zanimivo poigrali z moškimi in ženstvenimi elementi ter jih nadgradili v zelo opazne, včasih ekscentrične pričeske. Prav to protislovje moške pričeske naredi nadvse očarljive in privlačne.

Galerija: Ustvarite si svojo stilsko pričesko

Spletne povezave za moške trendovske pričeske

Mednarodne modne revije >> style.com