mens-hairstyles-2013
Oblikovanje las | Trendovske moške pričeske

Moške pričeske 2013: Izbor najlepših pričesk na Milanskem tednu mode

V sredini januarja so oči svetovne javnosti uprte v Milano, ki slovi kot italijanska modna metropola velikih dimenzij. Na Milanskem tednu mode smo si tokrat lahko ogledali kolekcijo za jesen/zimo 2013. V nadaljevanju vam predstavljamo izbor najlepših moških pričesk Milano Moda Uomo. Vabimo vas, da si jih ogledate, oziroma kot bi rekli Italijani – ecco, predstavljamo vam najlepše pričeske za moške!

Za laike so modne revije vselej izziv, saj so v vseh pogledih nadvse modne in se je zato na nove in običajno nekoliko bolj ekstravagantne trende treba šele navaditi. Nenavadno je, če tako zgodaj spoznamo trende za naslednjo sezono jesen/zima, ob tem pa nismo niti še prav v sezoni pomlad/poletje. Po drugi strani je tudi zelo zanimivo in vznemirljivo, če dobimo vpogled v prihajajoče trende in vidimo, ''kam nas vodi pot'' – kakšne pričeske prihajajo, kakšni bodo novi trendi in modne zapovedi, ki nas bodo razveseljevale.

Na ta način dobimo tudi možnost, da si nove trendovske pričeske omislimo prej in predvsem pred vsemi drugimi. Po tej plati zagotovo predstavljajo zanimiv navdih. Na splošno je to privilegij, ki so ga največkrat deležni zvezdniki. Na rdečih preprogah pogosto opazimo najrazličnejše pričeske, ki bodo šele postale modne.

Moške pričeske 2013: Kakšni so novi trendi?

Blagovne znamke Emporio Armani, Gucci & Co. in druge so nam predstavile zanimive stilske rešitve, ki se jih nismo mogli dovolj nagledati, saj so nas povsem prevzele. Poleg nove kolekcije modnih oblačil, ki smo si jih lahko ogledali na modnih brveh, so nas zelo navdušile tudi pričeske, ki so nam jih predstavili njihovi manekeni. Opazili smo kratke pričeske z daljšimi zgornjimi lasmi v kombinaciji z mehkimi kodri in stransko prečo, ki je delovala povsem naravno, pa tudi takšne, ki so bile počesane na obraz v kombinaciji z razkošnim stranskim frufrujem, in razkuštrane pričeske, ki so nas navdušile s svojo izvirnostjo. Izbor najlepših pričesk vam bomo prikazali v galeriji.

Moške pričeske 2013 – Milano Moda Uomo