mens-hairstyles-trends-2015
Oblikovanje las | Trendovske moške pričeske

Moške pričeske 2015 – najnovejši trendi iz Milana

Moški se bodo spremenili v mladeniče in mladi fantje bodo postali moški. Trendovske pričeske za moške 2015 so brezčasne, dinamične in vsestranske. Za vas smo pripravili izbor najlepših pričesk, ki smo jih videli na milanskem tednu mode Milano Moda Uomo konec junija.

Modni oblikovalci so nam na letošnjem tednu mode v Milanu predstavili nekaj zanimivih trendovskih pričesk za moške v letu 2015, pri čemer se glavno sporočilo glasi: ''Moški se bodo spremenili v mladeniče in mladi fantje bodo postali moški.'' To je preplet mladostnega in športnega videza ter preproste elegance. Vse v največji možni meri odraža nove trende za prihajajoče leto. 

Moške pričeske 2015: Z modnimi dodatki

© Getty Images

Tudi moški imajo lahko svoje najljubše kose oblačil in druge modne dodatke, s katerimi se dobro počutijo. Bodisi da so to trendovska sončna očala, kot smo lahko videli pri blagovni znamki Tom Rebl, ki iz vsakega fantiča naredijo moderno ozaveščenega moškega, ali pa klasičen ribiški klobuk, kot smo videli pri blagovni znamki Andrea Incontri, ki izraža sproščenost in mladostno razigranost.

Slika levo: Sončna očala in ribiški klobuček sta najpomembnejša modna dodatka za 2015.

Moške pričeske 2015: Z brado

© Getty Images

Tridnevna brada pri moških nikoli ni iz mode. Nasprotno! Poraščenost obraza je še toliko bolj zaželena, bodisi da gre za izrazito polno brado ali nekoliko bolj sofisticirano, v vsakem primeru trend v letu 2015. Zanimiv kontrast v tem primeru je zagotovo gel pričeska, ki poskrbi za opaznost in markanten videz.


Slika levo: Brada bo v letu 2015 nepogrešljiva.

V galeriji vam predstavljamo najlepše moške pričeske 2015.

Moške pričeske 2015