longhair-hairstyles-2015-for-men
Oblikovanje las | Trendovske moške pričeske

Trendovske moške pričeske za dolge lase 2015

Dolge pričeske za moške so predvsem zelo zapeljive in drzne. Izbira je velika, vse od napol visokospetih las, oblikovanih z gelom, do pričeske v stilu undercut s pobritimi segmenti in ekstravagantnih dreadlocksov, moderna pa je tudi razkuštrana figa. V nadaljevanju vam bomo predstavili trendovske pričeske s stilskimi navodili, ki bodo zagotovo navdušile moške z dolgimi lasmi. 

Dolgi lasje so v letu 2015 tudi pri moških zapovedan trend. Delujejo prefinjeno, ekstravagantno in zelo zapeljivo, obenem pa navdušujejo s preprostostjo in lahkotnostjo.

V naši slikovni galeriji vam bomo predstavili zanimive pričeske za moške z dolgimi lasmi, ki jih lahko preizkusite tudi vi. 

Dolge pričeske za moške v 2015

Dolge pričeske za moške v 2015: Lahkotnost bivanja

Dolgi lasje pri moških še vedno veljajo za nekaj posebnega. Med drugim pomenijo stilski odklon od kratkih pričesk, ki so sicer najbolj tipične za moške. Pri tem velja pravilo, da ne smemo pretiravati, saj bi lahko ''izgubili tla pod nogami''. Predvsem ne smemo pozabiti, da je pri pričeskah z dolgimi lasmi najbolj pomembno to, da delujejo lahkotno in razigrano.

Čudovit primer: Srednje visokospeta pričeska z gelom (slika zgoraj levo). Pričeska navdušuje z izraznostjo in preprostim stilskim oblikovanjem, ki zahteva vsega nekaj minut. Navdušuje z visokim leskom, ki ga pričaramo z gelom, obenem deluje elegantno in šarmantno. Primerna je za vse priložnosti in različne modne stile. 


Stilska navodila: Lase umijte in jih osušite z brisačo. Nato na prste nanesite majhno količino gela in ga porazdelite po laseh, od lasišča proti konicam. Če želite ustvariti sleek-look s povsem gladkimi lasmi, jih lahko prečešete z glavnikom.

Zelo drzna pričeska za moške je tudi undercut s spleteno kitko (slika zgoraj desno). To je izrazna pričeska z ''neukročenim'' stilom, ki ustvari zanimiv kontrast v primerjavi s postriženo stranjo.