short-hair-hairstyles-for-men
Oblikovanje las | Trendovske moške pričeske

Šest varijanti jedne kratke muške frizure

Kratke pričeske zagotovo omogočajo veliko različnih stilskih možnosti, o čemer se boste lahko prepričali v nadaljevanju. Predstavljamo vam kratko pričesko s frufrujem na šest različnih načinov oziroma pri šestih različnih manekenih. Pričesko lahko popestrite in spremenite s frufrujem ali brado, za najbolj pogumne pa pride v poštev še drugačna barva las!

Ste se morda naveličali svoje pričeske? Poznamo rešitev, ki vam jo predstavljamo v nadaljevanju. V tem primeru je zagotovo čas za spremembo. Toda ne glede na to, ali ste s svojo pričesko zadovoljni ali ne, dejstvo je, da so občasne spremembe zelo dobrodošle, saj vnašajo drugačnost in zanimivo popestritev. Če si torej želite malo drugačnosti, imate zagotovo na voljo veliko različnih možnosti, ne da bi za to morali poseči po škarjah. Oglejte si našo galerijo in se prepričajte sami.

Stilske možnosti za kratko pričesko

Kratke pričeske za moške: Stilske možnosti

Navade in običajna vsakdanja rutina imajo posebno vrednost, saj nam posredujejo občutek varnosti. Če to prenesemo na stilsko oblikovanje pričesk, lahko rečemo, da v tem primeru ob pogledu v ogledalo ni nobenega presenečenja. Frufru je vselej na istem mestu, lasje ob straneh in na zatilju so stopničasto postriženi in vse je na svojem mestu. Vse, kar moški potrebuje v tem primeru, je nekaj majhnih gibov in pričeska je urejena. Dan za dnem!

Kljub domačnosti in ustaljenim navadam pa si vsakdo izmed nas kdaj pa kdaj zaželi majhno spremembo. Ta je lahko nekoliko bolj radikalna ali pa komajda opazna. Pri klasični kratko postriženi pričeski je oboje mogoče, ne da bi zato morali poseči po škarjah.

Pričnete lahko z majhnimi koraki in si za začetek omislite drobno stilsko idejo, ki bo vnesla spremembo. Najbolj primerna je sprememba frufruja, ki ga lahko počešete na čelo ali pa si omislite zanimivo prečo na levi ali na desni strani, poleg tega lase lahko počešete nazaj in oblikujete pokončne špičke. Naslednji korak se nanaša na strukturo las. Izbirate lahko med mat videzom in visokim leskom ali si omislite razigrane resice, zelo elegantni so tudi povsem zravnani lasje. Zato potrebujete gel, mat pasto, glavnik in prste. Možnosti za stilsko izraznost je nešteto. Če si želite izrazite spremembe, si lahko omislite tudi drugačno barvo las, pri čemer lahko izberete tudi trendovsko platinasto blond, s katero boste zagotovo pritegnili vse poglede.