Oblikovanje las | Trendovske moške pričeske

Trendovske špičke – moška pričeska v stilu spiky

Koničasta pričeska, ki bi jo lahko poimenovali spiky, deluje športno in drzno, vendar odlično pristaja tudi k elegantni moški obleki in kravati. Mladostna trendovska pričeska je primerna za vse priložnosti. V nadaljevanju vam bomo predstavili moderno pričesko, ki je navdušila sodobnega moškega, in vam zaupali nekaj koristnih stilskih nasvetov. V galeriji vam bomo predstavili zvezdnike, ki so se odločili za trendovske ''špičke''.

Trendovske špičke v stilu spiky lahko opazimo pri številnih filmskih zvezdnikih. To je zanimiva pričeska, ki izžareva drznost in igrivost. Mladostna pričeska je med moškimi zelo priljubljena in odlično pristaja najrazličnejšim tipom. Opazili smo jo pri simpatičnem filmskem igralcu Zacu Efronu pa tudi pri manekenu in igralcu Maxu Ironsu, sinu znanega igralca Jeremyja Ironsa. Z modnimi špičkami nas je navdušil tudi prekaljen ''odvetnik'' Gabriel Macht, ki jih šteje že štirideset, takšna pričeska pa lepo pristaja tudi Jeremyju Irvinu.

Zelo pokončno in ekstravagantno – trendovske špičke

Pričeska v stilu spiky deluje športno, zapeljivo in trendovsko. Prepričani smo, da si takšnega videza (vsaj občasno) želi sleherni moški. Pričeska s trendovskimi špičkami je zelo preprosta, potrebna je zgolj zadostna dolžina las na zgornjem delu lasišča, ki morajo biti tudi dovolj gosti, da pokončne špičke lepo pridejo do izraza.

Pri pričeski spiky so lasje ob strani nekoliko krajše postriženi kot na zgornjem delu. V zgornjem delu morajo lasje meriti v dolžino vsaj tri centimetre, zato da jih lahko oblikujete pokončno. Posamezne špičke so lahko usmerjene v različne smeri (kot na primer pri Colinu Egglesfieldu, glej sliko zgoraj), lasje pa so lahko oblikovani tudi v eno samo špičko, ki poteka po sredini lasišča (kot lahko vidimo pri Maxu Ironsu v galeriji spodaj).

Če si želite imeti eleganten in urejen videz, se boste zagotovo odločili za gladko obrito brado. Vendar pa bo takšni pričeski zagotovo dobro pristajala tudi tridnevna brada. Morda bo takšna podoba v kombinaciji z elegantno moško obleko in kravato še izrazitejša, saj boste s tem ustvarili zanimiv kontrast.

Nasveti za stilsko oblikovanje pričeske spiky

Svetujemo vam, da obiščete profesionalnega stilista, ki vam bo pričaral popolno pričesko. Priporočamo vam, da se obrnete na stilske mojstre pri Schwarzkopf Professional, ki vam bodo z veseljem svetovali o izbiri primerne pričeske. Vse drugo je prepuščeno vam in vašim kreativnim sposobnostim. Potrebujete zgolj gel, vosek in lak za lase, ki bo zagotovil dolgotrajno obstojnost.

Moške pričeske spiky