mens-hairstyles-trends-2015
Oblikovanje las | Trendovske moške pričeske

Moške trendovske pričeske 2015 in stilski nasveti

Nekatere stvari so vedno moderne – tako bi lahko povzeli bistvo moških trendovskih pričesk 2015, saj dolgi lasje, gel pričeska in brada navsezadnje niso nič novega. Pa vendar so lahko zelo posebne in brezčasne, čeprav so povsem preproste! V nadaljevanju vam bomo predstavili najlepše pričeske za moške, vključno s koristnimi stilskimi nasveti in namigi. 

Na Milanskem tednu mode smo lahko videli najnovejše trendovske moške pričeske 2015, ki vam jih predstavljamo v nadaljevanju. 


Ključni in prepoznavni elementi pričesk za moške v letu 2015: Športen videz, prefinjenost in preprosta eleganca!

In kaj bi bile stilske pričeske brez ustrezne mode – ali nasprotno? Zagotovo se strinjamo, da je to popolna kombinacija, kar še toliko bolj velja v času, ko so razlike med spoloma skorajda povsem zabrisane. Sodobne ženske zato svoje najljubše kose oblačil pogosto najdejo v moški garderobi, moški pa vse pogosteje odkrivajo svojo ženstveno plat, ki se odraža v daljših laseh, nošenju nakita ali moških torbic. Vse to so modne zapovedi in novi trendi za leto 2015.

Več o tem najdete v naši slikovni galeriji:

Moške trendovske pričeske 2015 in nasveti za stilsko oblikovanje

Gel pričeske 2015: Športne, retro in drzne

Moške trendovske pričeske 2015
© Getty Images

Pestra raznolikost – pričeske z gelom na tri različne načine

V letu 2015 bodo zelo moderne tudi gel pričeske, vendar v nekoliko drugačni, spremenjeni podobi.

Športno (levo): Gel pričeske so ponavadi zelo elegantne – če želite to spremeniti, si lahko omislite nekaj manjših sprememb. Na lase nanesite gel v velikosti grahovega zrnca, nato jih počešite nazaj. Pri tem izpustite konice. Nadenite si fleksibilen trak za lase in konice rahlo zvrtinčite. Tako boste ustvarili zanimivo kombinacijo med sleek-look in undone.

Retro (sredina): James Dean je stilska ikona in zgled za številne moške tudi v sodobnem času. Gel pričeska, ki je bila tipična zanj in njegovo obdobje, v letu 2015 označuje svojo vrnitev. Karakteristični za retropričesko so globoka stranska preča, kratko postriženi lasje ob straneh in dosledno oblikovani zgornji lasje.

Drzno (desno): Pri gel pričeski v stilu sleek-look, pri kateri so lasje počesani povsem gladko, se še posebno lepo izrazijo obrazne poteze, zato je primerna za nežne poteze kot tudi za bolj markantne. Nekoliko bolj drzno deluje wet-look (mokra pričeska), pri kateri določene lasne konice oblikujete v obliki lastovičjega repa (pričesko smo videli pri blagovni znamki Les Hommes v Milanu).