Ženska s turbanom na glavi
Oblikovanje las | Trak za lase

Turban je v modi: Kako ustvariti pričesko z najbolj modernim modnim dodatkom letošnjega leta

Glavo pokonci: To poletje ne bomo nosili samo velikih poletnih klobukov z mehkimi krajci. V ospredju bodo tudi turbani in rutice. Povedali vam bomo, kako ustvariti stilsko kreacijo s turbanom – korak za korakom, obenem vam bomo predstavili tudi najljubše pričeske v kombinaciji s pokrivali.

Turban v laseh vedno nekoliko spominja na življenje v visoki družbi, ki je bilo značilno za šestdeseta leta. Trenutno je to modno pokrivalo bolj moderno kot kadarkoli, še posebno lepo pride do izraza v kombinaciji z izbranimi modnimi oblačili. Rezultat je vznemirljiva kombinacija stilske raznolikosti, ki ženskam podeli dodatno mero elegance. Preden vam predstavimo najlepše kreacije s turbanom, vam bomo povedali, kako ga ustvarite:

  1. Najprej rutico položite na glavo. Še preden to storite, jo oblikujte v pravilno trikotno obliko. Namestite jo tako, da konica rutice kaže v smeri naprej, nato pa pridržite oba daljša konca na levi in desni strani.
  2. Oba konca rutice zavežite na sredini glave, in sicer nad čelom. Nato ju položite okrog glave, tako da se zaključita na zatilju, in ju tukaj še enkrat zavežite.
  3. Oba konca vozla obrnite navznoter, tako da ju skrijete pod turbanom. Enako storite tudi s konico trikotnika na sprednjem delu lasišča. Celotno kompozicijo uredite tako, da bo vse na svojem mestu. In že ste ustvarili čudovito kreacijo s turbanom, ki deluje nadvse elegantno in stilsko.

Turban je v modi

Odkrijte: Trak za lase