hairstyles-headband
Oblikovanje las | Trak za lase

Pričeske s trakovi za lase

Minimalen trud, maksimalen učinek. S preprosto rutico ali trakom za lase lahko ustvarite vznemirljive trendovske pričeske. V nadaljevanju vam bomo predstavili izbor pričesk, ki s prefinjenim modnim dodatkom pridejo najlepše do izraza. Kaj še čakate? Zavežite si rutico in preverite. 

Si želite spremembe v laseh? Potem vam ni treba takoj poseči po škarjah ali barvah. Zato da boste ustvarili drugačen videz in poskrbeli za vznemirljivo spremembo, zadošča že majhen modni dodatek, pri čemer imamo v mislih trak za lase. Noben drug modni dodatek ni tako raznolik kot prav trakovi. Lahko v rokerskem stilu ali povsem romantično. Z modernimi ruticami in trakovi (vse od nežnih do nekoliko širših in zelo širokih) lahko ustvarite veliko število različnih pričesk in stilov. Modni dodatek pa ne preseneča samo s svojim lepotnim potencialom, temveč tudi s svojim praktičnim vidikom. Slab dan za pričeske? V tem primeru lase preprosto spnite nazaj in si omislite čudovit okrasni trak. Zagotavljamo vam, da bo vse popolno. 

 

Vsestranska rutica za lase

Najboljše glede traku za lase je, da si ga lahko omisli vsakdo. Pri tem ni pomembno, ali imate dolge lase z izrazitim volumnom ali povsem kratko postriženo pričesko. Modni trak si lahko privoščite v obeh primerih in tako pričeski podelite novo dimenzijo. Deluje ženstveno, trendovsko in odraža osebni stil. Vabimo vas, da se o tem prepričate v naši slikovni galeriji. 

Pričeske s trakovi