hair-jewelry
Oblikovanje las | Trak za lase

Pričeske s čudovitimi modnimi dodatki

Kaj je lahko bolj očarljivega od živahnih barv, ki nam jih podari sonce v poletnem času? Čudovit barven preplet, ki ga je nemogoče spregledati v modi, pri pričeskah in seveda tudi pri modnih dodatkih. Umetniški modni dodatki in nakit živahnih in svetlikajočih se barv vas bodo navdušili in poskrbeli za dobro voljo. Opazni trakovi in rutice za lase z bleščicami in biseri bodo izpopolnili vašo stilsko podobo.

Prefinjeni trakovi za lase, čudovite rutice in modni nakit za lase vas bodo to poletje spremljali na vsakem koraku in poskrbeli za dobro voljo, poleg tega pa tudi za zanimivo stilsko preobrazbo. Bodite drzni in ustvarjalni in si pričarajte romantično vzdušje in prijetno počutje.

Lasni dodatki in modni nakit: Trak za lase

Nakit za lase
© Getty Images

Trakovi za lase so primerni za ženske z dolgimi lasmi kot tudi za tiste z nekoliko krajšimi. Z modnim trakom za lase boste popestrili pričesko v stilu sleek-look ali takšno v stilu undone, lepo pa pristaja tudi visokospeti pričeski. Tako boste ustvarili eleganten, romantičen ali igriv videz, ki bo pritegnil številne poglede.   

Za večji volumen: Lase na zadnjem delu lasišča rahlo natupirajte.  

Slika levo: Manekenka modne hiše Elie Saab v Parizu nam je predstavila zanimivo pričesko v kombinaciji s tankim modnim obročkom, ki še posebej lepo pride do izraza pri dolgih laseh. 

Lasni dodatki in modni nakit: Modna rutica

Nakit za lase
© Fairchild Archive

Rutice imajo v poletnem času več funkcij. Med drugim lase varujejo pred sončnimi žarki, poskrbijo pa tudi za moderen trendovski videz in razpoznaven osebni stil. Na voljo so v različnih velikostih in oblikah, vse od turbana, širokih in tankih rutic in šalov ali takšnih v retro stilu. Pri zavezovanju rutic je vse prepuščeno vaši domišljiji in kreativnosti.

Slika levo: Manekenke blagovne znamke Dolce & Gabbana so nam predstavile različne načine nošenja in zavezovanja rutic.

Lasni dodatki in modni nakit: Z eksotičnim pridihom

Nakit za lase
© Getty Images

Trakovi za lase, naglavne rutice in šali so letošnje poletje nepogrešljivi. Če želite izstopati iz množice, si lahko omislite nekoliko bolj opazen nakit v obliki cvetov ali sponk z bleščicami, ki bodo poskrbeli za pozornost in stilsko prepoznavnost.

Slika levo: Na milanskem tednu mode je blagovna znamka Dolce & Gabbana popestrila svoje kreacije z zanimivim in ekstravagantnim modnim nakitom.

V videoposnetku vam bo Schwarzkopfov stilist Armin Morbach pokazal, kako lahko visokospete pričeske okrasite z modnimi dodatki in nakitom. 

Videoposnetek: Visokospeta pričeska in modni dodatki

Tudi zvezdnice so navdušene nad nakitom in modnimi dodatki. V galeriji smo za vas pripravili izbor najzanimivejših pričesk z različnimi modnimi dodatki, ki bodo navdušile tudi vas. 

Modni dodatki in nakit