styling-wax
Oblikovanje las | Vosek za lase

Vosek za lase: Izredno učinkovito in povsem (ne)vidno sredstvo za stilsko oblikovanje pričesk

Vosek za lase je več kot samo izdelek za stilsko oblikovanje. To je čudežno sredstvo s številnimi učinki, ki vam bo pričaralo čudovit volumen, bleščeč sijaj, izjemno strukturo in popolno nego. Vse to lahko dosežete z voskom, ki je primeren za dolge in kratke lase. Zaupali vam bomo, za katere pričeske je vosek najprimernejši. Prepričani smo, da bo tudi vas navdušil s svojimi vsestranskimi učinki.

Vosek za lase ima trdno konsistenco in podobne lastnosti kot gel za lase, vendar pa se zaradi majhnega deleža vode po nanosu ne strdi. Pričeska je lepo oblikovana in obenem fleksibilna, kar je idealno predvsem za mladostne in lahkotne pričeske.

Zaradi negovalnih učinkovin, ki jih vsebuje vosek, bodo vaši lasje dobili čudovit sijaj, kar je še posebno primerno za poškodovane lase. Vosek las ne bo izsušil, njegova uporaba pa bo učinkovala tudi proti lomljenju.

To vsestransko sredstvo za stilsko oblikovanje je na voljo v različnih intenzitetah in omogoča individualno obliko fleksibilne pričeske z različnimi stopnjami obstojnosti.

Vosek za stilsko oblikovanje las: Vse kar morate vedeti o njegovi uporabi

Uporaba voska je zelo preprosta, zato je še zlasti primerna za začetnike z manj izkušnjami na področju stilskega oblikovanja. Vosek lahko nanesete na suhe ali mokre lase.

Nanesite ga na dlani, nato pa podrgnite po laseh. Zaradi telesne toplote se vosek topi, zato bo nanašanje povsem preprosto. Vosek enakomerno porazdelite po laseh in ga nežno vtrite. Lasje bodo mehki in voljni, vi pa jih boste lahko oblikovali po želji.

Pravilni odmerek: Ne uporabljajte prevelike količine, saj se bodo lasje v nasprotnem primeru preveč namastili. Pri srednje dolgih laseh bo zadoščala velikost zrna graha.

Poudarite pramene: Uporabite vosek in posamezna pramena zgnetite med konicami prstov. Na ta način boste poudarili posamezna pramena in ustvarili izrazito strukturo.

Za strukturirane in fleksibilne kodre: Naravni in stilsko oblikovani kodri imajo zaradi voska večjo elastičnost in daljšo obstojnost. Vosek postopoma nanesite vse do lasnih konic.

Čudovit volumen za tanke lase:
Majhno količino voska vtrite ob lasišču in lase osušite z bučko na sušilniku. Tako boste ustvarili čudovit volumen.

Pravkar iz postelje: Za pričesko v stilu undone uporabite majhno količino voska in ga lepo porazdelite. Lase nato skuštrajte in poudarite posamezne pramene, tako da jih zavrtite med prsti.

Vsestranska uporabnost: Vosek je primeren tudi za oblikovanje obrvi.

Nega: Voska ne morete odstraniti s krtačo, zato je potrebno umivanje las.

V videoposnetku vam bo Armin Morbach pokazal, kako lahko kratko pričesko z voskom v trenutku spremenite v povsem drugačno kreacijo.

V galeriji vam predstavljamo izbor zvezdnic in čudovite pričeske, oblikovane z voskom, ki bodo navdušile tudi vas.

Video: Bob v treh različicah

Zvezdniške pričeske z voskom za lase