hairstyles-and-parting
Oblikovanje las | Stranska preča

Psihologija pričesk in stilsko oblikovanje: Preča

Obstaja veliko načinov, kako narediti prečo. Lahko je na sredini ali ob strani, morda krajša ali nekoliko daljša, povsem ravna, neenakomerna ali asimetrična. Preča lahko poleg tega bistveno spremeni videz obraza. V nadaljevanju vam bomo povedali, kaj pove o vaši osebnosti. Vabimo vas tudi, da si v galeriji ogledate zanimive pričeske z različnimi oblikami preče.

Preča zagotovo privabi veliko pozornosti, zato boste z majhno spremembo ustvarili povsem svež in nov videz, ki vas bo postavil v središče pozornosti. Poleg tega preča veliko pove o vaši osebnosti.

Pomen preče glede na vašo osebnost

Leva hemisfera velja za logično, razumsko, matematično in znanstveno, medtem ko je desna hemisfera intuitivna, ustvarjalna, vizualna, poetična in domišljijska. Če torej prečo ustvarite na levi ali desni strani, to veliko pove o vašem razpoloženju. Če se odločite, da jo boste imeli na levi, pomeni, da ste zelo aktivni, odprti in družabni ter cenite resne pogovore. Preča na desni pove, da ste morda nekoliko bolj občutljivi, intuitivni in senzibilni. Klasična preča na sredini je za vse tiste, ki se ne morejo docela odločiti za nobeno stran. Izraža brezmejno svobodo in obenem deluje zelo atraktivno. Sredinska preča prav tako ohrani ravnotežje med razumsko stvarnostjo in čustveno platjo.

Ali si morda želite kakšne spremembe? V tem primeru vam svetujemo, da preprosto spremenite stran in vnesete novo svežino.

 

Pričeske s prečo – atraktivna kombinacija za izjemen videz

Za popolno pričesko obstaja popolna preča, ki omogoča veliko stilskih in izraznih možnosti. Lase lahko natupirate ali ustvarite ljubke kodre, lahko jih zravnate ali ustvarite pričesko v stilu sleek-look. Preča bo vselej poskrbela za zanimivo modno noto.

V galeriji vam bomo predstavili najlepše pričeske v kombinaciji s prečo.

Pričeske s prečo