type-change
Oblikovanje las | Stopničaste pričeske

Tipska sprememba z novo pričesko

Zavedati se moramo, da je izbira nove pričeske zavezujoča vsaj za nekaj časa, zato je zelo pomembno, da jo skrbno izberemo. Toda to ne pomeni, da bi se morali pri stilskem oblikovanju kakorkoli omejiti, prav nasprotno. Ne glede na to, ali imate dolge lase, srednje dolge ali nekoliko krajše …, vedno si lahko omislite najrazličnejše pričeske. Filmska igralka Holland Roden dokazuje, da so dolgi, stopničasto postriženi lasje za to nadvse primerni.

Ženske si že od nekdaj želijo imeti čudovite dolge lase. Zdravi lasje z visokim leskom, ki nežno padajo na ramena in najlepše pridejo do izraza, če jih stilsko oblikujemo s peno za utrjevanje, so zagotovo sanje številnih predstavnic nežnejšega spola.

Toda tudi dolgolaske si občasno zaželijo kakšno spremembo, ne da bi to pomenilo, da je treba poseči po škarjah. Vse, kar potrebujete v tem primeru, je majhna sprememba. Holland Roden je odličen zgled za raznolikost in široko paleto možnosti za oblikovanje najrazličnejših pričesk, ki si jih lahko omislite pri dolgih laseh. 

Tipska sprememba: Ena pričeska, štirje različni stili

Holland Roden spominja na očarljivo Motovilčico bratov Grimm, ki nas je navdušila s pravljično lepimi, dolgimi lasmi. Njeni rdeči lasje so rahlo valoviti in stopničasto postriženi. Prikupna filmska igralka dokazuje, da je takšna osnova zelo primerna za stilske preobrazbe in različne kreacije. V tem primeru si lahko omislite vse od spuščenih las, ki se nežno pozibavajo v vetru, do elegantne visokospete pričeske.

 

Stil 1: Pričeska za prosti čas

Tipska sprememba
© Getty Images

Holland Roden z elegantno figo v dveh različicah – napol visokospeta (levo) in lahkotna visokospeta figa (desno)

Včasih moramo biti točni kot ura, pa vendar želimo biti obenem urejeni. Ob osmih na predavanjih, v službi ali morda v vrtcu, vmes moramo opraviti hiter nakup v trgovini, zvečer se želimo zabavati še s prijatelji v lokalu. V takšnih primerih potrebujemo hitro in praktično rešitev.

Holland Roden dokazuje, da je figa v tem primeru idealna izbira, bodisi kot napol visokospeta različica (levo) ali kot povsem visokospeta (desno). Igralka si je v obeh primerih omislila figo v trendovskem stilu undone, ki deluje mladostno in razigrano.

Stil 2: Pričeska za poslovne priložnosti

© Getty Images

Holland Roden s povsem gladkimi in spuščenimi lasmi (levo) ter z elegantnim visoko spetim čopom (desno)

V poslovnem svetu velja načelo, da je manj več, zato pretiravanje ni na mestu. V tem primeru se morate odpovedati preveč razigranim pričeskam in ustvariti urejeno strukturo, ki izžareva resnost in doslednost. To boste najlažje dosegli z enostavnimi in prepoznavnimi linijami. Pričeska Holland Roden je idealna za pisarno in poslovne sestanke. To je sleek-look s spuščenimi in nazaj počesanimi lasmi v kombinaciji z umirjeno stransko prečo (levo) z malo gela, ki deluje zelo umirjeno in nadvse profesionalno. Pričeska s strogim visoko spetim čopom (desno) deluje samozavestno in uglajeno. 

Stil 3: Za slovesne priložnosti

© Getty Images

Stopničasto postriženi lasje Holland Roden omogočajo simfonijo popolnega razkošja valovitih las (levo), enako lepo ji pristaja tudi visokospeta pričesko s sredinsko prečo (desno)

Za romantično večerjo z vašim srčnim izbrancem ali za obisk priljubljene italijanske restavracije z najboljšo prijateljico si lahko omislite svečano pričesko, s katero se boste počutili izjemno in posebno. Holland Roden nam je predstavila čudovito razkošje nežnih kodrov (levo), enako privlačna je tudi visokospeta pričeska v stilu undone v kombinaciji s sredinsko prečo, ki deluje zapeljivo in romantično. 

Stil 4: Popolna zabava

© Getty Images

Holland Roden s kodri v stilu beach waves in visoko grivo (levo) ali z visoko spetim čopom (desno) – nadvse ekstravagantno!

Morda ne bi želeli iti na zmenek, vendar ne morete zavrniti prisrčnega povabila? Dvom in negotovost se bosta razblinila, kakor hitro boste oblekli svojo najljubšo obleko in si omislili čudovito pričesko, ki bo poskrbela za zvezdniške trenutke, dobro počutje in glamur.

Takšna je pričeska Holland Roden v stilu zapeljivih beach waves z ekstravagantno grivo (levo), zelo privlačna je tudi pričeska z visoko spetim čopom in skodranimi konicami.