runway-hairstyles-fashion-week
Oblikovanje las | Stopničaste pričeske

Pričeske na modnih revijah: Novi modni trendi

Ulični stil ali modna revija: Trendi, ki jih lahko opazimo v laseh. Razgledali smo se po modnih revijah v New Yorku, Londonu, Milanu in Parizu, zato vam v nadaljevanju predstavljamo najlepše pričeske, ki smo jih opazili v modnih metropolah. 

Mednarodni tedni mode so se zaključili, zato je čas, da potegnemo črto in povzamemo modne smernice. Minimalizem je stvar preteklosti, vendar obenem tudi zelo navzoč. Ste mislili, da je po dolgih letih stilske zadržanosti zdaj napočil čas za nekaj bolj ekstravagantnega? Ne, nikakor ne! Novi trend, ki nas bo spremljal v naslednji sezoni, deluje zelo naravno, mehko in povsem sproščeno. Prav zato nam je tako zelo všeč. 

Naša najljubša pričeska: Dolgi lasje z mehkimi kodri, na primer s sredinsko prečo, kot smo lahko videli na modni reviji modnega oblikovalca Giambattista Vallija v Parizu (slika zgoraj). Preprosta pričeska, enostavne linije, povsem nezahtevno stilsko oblikovanje … Vse to omogoča manevrski prostor za lepotne in modne eksperimente. Pri tem so dovoljeni dramatični, neukročeni in živahni stilski odkloni, vendar pa je dobrodošla možnost tudi zadržan make-up v naravnih odtenkih, ki v kombinaciji z izrazito rdečo barvo na ustnicah deluje preprosto fantastično. 

Ekstremne pričeske bodo tudi v letu 2017 ostale pospravljene v predalu stilskih možnosti. Tokrat so v ospredju lahkotne stopničasto postrižene pričeske, popolnoma gladko počesani lasje z visokim leskom in skuštran stil z zanimivim frufrujem. Vsekakor nove stilske zapovedi niso dolgočasne – zato bodo poskrbeli razigrane napol visoko spete fige v skuštranem stilu, nove različice paža in vznemirljivi barvni kontrasti (z izrazitimi kontrasti ali s temnejšim narastkom). Zelo vznemirljivo, vendar primerno za običajen dan. Malo več poguma potrebujemo le za trendovski vojaški stil, ki pa po drugi strani postavlja jasno zapoved ''minimalistično in individualno naravnano''. 

Trendovske pričeske na modnih revijah