updo-hairstyles-manual-
Oblikovanje las | Srednje dolgi lasje

Visokospete pričeske za srednje dolge lase

Lasje z dolžino do ramen omogočajo številne izrazne možnosti za oblikovanje čudovitih visokospetih pričesk, ki so lahko sofisticirane, elegantne ali povsem lahkotne. Predstavljamo vam nekaj zanimivih različic, ki vas bodo zagotovo navdušile. Poleg tega vam bomo zaupali kopico koristnih nasvetov, s katerimi boste takšno pričesko zlahka ustvarili tudi vi.

Visokospete pričeske lahko povsem enostavno ustvarite tudi pri srednje dolgih laseh. Za veliko žensk je takšna dolžina las primernejša, saj je stilsko oblikovanje v tem primeru bolj preprosto.

Navodila za figo v stilu Rooney Mare – v kombinaciji z zaokroženim frufrujem

Moramo priznati, da je daljši bob zelo priljubljen, najlepše pa pride do izraza pri spuščenih laseh. Vsekakor je dolžina do ramen zelo primerna za najrazličnejše visokospete pričeske. To lahko vidimo tudi pri Rooney Mari, ki je svoje srednje dolge lase spela v moderno figo in pričesko dopolnila z zaokroženim frufrujem. V nadaljevanju vam bomo predstavili stilska navodila za elegantno pričesko, ki jo boste z našo pomočjo zlahka ustvarili tudi vi.

Vse, kar potrebujete: glavnik s konico, lak za visok lesk, gel, gumice, sponke in lak za lase

Stilska navodila:

  • Lase počešite povsem gladko in nanje nanesite nekaj laka za lesk.
  • Zdaj z glavnikom na sprednjem delu lasišča ločite širok pramen las v trikotni obliki.
  • Nanesite gel, ki bo poskrbel za čudovito strukturo in lažje oblikovanje.
  • Lase na zadnjem delu lasišča povežite v strogo figo. Nato sprednji pramen, ki ste ga predhodno ločili od preostalih las, oblikujte polkrožno, tako da poteka po celotnem čelu in ustvari polkrožno pahljačo. Konice pritrdite s sponkami tako, da to ni vidno.
  • Na koncu pričesko utrdite z lakom za lase.

V galeriji si lahko ogledate izbor najlepših visokospetih pričesk, ki jih lahko ustvarite s srednjo dolžino las. Dodali smo tudi stilska navodila, s katerimi boste povsem zlahka ustvarili zanimive kreacije z visokim umetniškim vtisom.

Visokospete pričeske in navodila za oblikovanje