Ženska s srednje dolgimi blond lasmi
Oblikovanje las | Srednje dolgi lasje

Pet najlepših pričesk za srednje dolge lase

Ne predolgi, ne prekratki – ravno prav. Ženske s srednje dolgimi lasmi spadajo v zlato sredino. Srednja dolžina las deluje namreč lahkotno in ženstveno ter nežno uokviri obraz. Poleg tega je nega enostavna, stilsko oblikovanje pa hitro. V nadaljevanju vam bomo predstavili najlepše pričeske in vam zaupali, kako jih lahko enostavno stilsko oblikujete.

Srednje dolgi lasje, ki segajo približno od višine brade do ključnice, so popolna izbira za vse, ki obožujejo hitro in enostavno, a raznoliko stilsko oblikovanje. Čudovita pričeska mora izpolnjevati dva pogoja: Oblikovanje mora biti hitro, pričeska pa mora na koncu kljub temu imeti čudovit videz. Z našimi pričeskami, ki jih lahko ustvarite v petih minutah, vam bo to uspelo. Trendovske kreacije, ki vam jih predstavljamo v nadaljevanju, so popolna izbira za srednje dolge lase in so videti bolj zapletene, kot v resnici so.

Stilsko oblikovanje srednje dolgih las v trenutku

Načrtujte danes, da lahko jutri prihranite na času. Nekatere korake stilskega oblikovanja lahko opravite že večer prej, kot na primer umivanje las. Praktično pri tem: Lasje imajo naslednji dan oprijemljivejšo strukturo kot neposredno po umivanju, zato se lažje oblikujejo – pričeska bo zato dalj časa obstojna. 

Nimate dovolj časa za umivanje las s šamponom? Uporabite suhi šampon. Lasje bodo v trenutku osveženi. Poleg tega bodo imeli poudarjeno strukturo, s čimer bo oblikovanje še enostavnejše. Suhi šampon lahko tankim lasem podeli tudi večji volumen.

Privoščite svojim lasem lepotni spanec, tako da jim namenite intenzivno nego, ki jo pustite delovati čez noč. Serum, dragoceno olje in drugi izdelki lahko na ta način dosežejo največji učinek, poleg tega pa bo svež, svilnat lesk pripomogel tudi k jutranjemu stilskemu oblikovanju.

Želite ustvariti nežno valovite lase, poleg tega pa jih želite zaščititi? Potem spletite svoje lase preden se odpravite k nočnemu počitku. Številni tanki spleteni prameni pričarajo močno skodran videz, medtem ko nekaj lahkotno spletenih kit ustvari nežno valovito strukturo. Kitke naslednji dan razpletite, glavo nekoliko stresite, na koncu pa pričesko utrdite z lakom za večjo obstojnost.

Popolna nega za srednje dolge lase

Vsaka dolžina las ima svoje posebnosti. Pri srednje dolgih je najbolj pomembna nega konic. Lasje se naslanjajo na ramena, pri čemer se zaradi drgnjenja konice poškodujejo bolj kot pri ostalih dolžinah las. Posledica: Razcepljene konice. Sonce in slana voda poleti lase še dodatno izsušita. Zato morate svoje konice razvajati z dodatno nego. Uporabite posebne serume za konice in dragoceno olje za lase. Nanesite jih nekajkrat na teden. Kaj še lahko storite? Poskrbite za redno striženje vaših konic.

Hitro in čudovito: Pet pričesk za srednje dolge lase