quick-hairstyles
Oblikovanje las | Srednje dolgi lasje

Ko se vam mudi: Najhitrejše stilske pričeske na svetu

Ste med tistimi, ki zjutraj radi spijo do zadnje minute, se spontano odločijo, kaj bodo oblekli, in svojo jutranjo kavico popijejo kar stoje? Tudi vam zjutraj vedno zmanjkuje časa? Logično je, da se v tem primeru ne želite še dodatno obremenjevati s pričesko, saj preprosto nimate časa. V nadaljevanju vam bomo predstavili hitre in preproste pričeske za dolge, srednje dolge in kratke lase. 

Niste med tistimi, ki radi zgodaj vstajajo? Potem zagotovo poznate problem pomanjkanja časa za oblikovanje pričeske. Vse mora biti hitro. Potem nastane težava z neposlušnimi in neukročenimi lasmi, ki so izrazito samosvoji in včasih nekontrolirano štrlijo na vse strani, posebno če so kratki ali s srednjo dolžino. Stilsko oblikovanje pričeske je lahko zelo zamudno, ker je lase včasih težko ukrotiti. Za vas imamo ekspresno rešitev, saj k sreči obstajajo nasveti za bliskovito hiter lepotni tretma. 

Ukrep za prvo pomoč: Na lase nanesete suhi šampon, nato pa kratke lase s štirioglato krtačo oblikujte v želeno obliko tako, da jih češete v nasprotni smeri rasti. 

Če so vaši lasje dolgi vsaj do brade, si lahko pomagate s samostoječimi ali vročimi navijalkami. Zgornje lase navijte na velike navijalke in jih na kratko osušite s sušilnikom, nato poskrbite za make-up, vmes pa počakajte, da se kodri ohladijo – in že ste urejeni. 

Pri dolgih laseh pomaga že, če greste spat z visoko spetim čopom (nikar ne zavežite oziroma spnite preveč močno). Takšen čop vas ne bo motil med spancem, neposlušni lasje pa bodo nežno ukročeni. Zelo dobra rešitev je tudi ozka svilnata rutica, ki jo lahko uporabite namesto gumice, lahko pa izberete tudi priljubljene spiralne gumice, ki se povsem lahkotno ovijejo okrog čopa. Zjutraj tako ne boste imeli pregibnih mest na laseh. 

V naši galeriji si lahko ogledate še več nasvetov in idej za pričeske, ki jih boste lahko ustvarili v trenutku.

Hitre pričeske za vse dolžine las