hairstyle-trends-2013
Oblikovanje las | Spletene pričeske

Trendovske pričeske za leto 2013

New York, London, Milano … Ne glede na to, katero modno metropolo postavimo v središče, vse nas navdušujejo z zanimivimi modnimi trendi, ki osvajajo ves svet. Zanimive in izvirne modne kreacije, ki jih opazimo na modnih revijah, navdušujejo blogerke, zvezdnice pa tudi nas, saj prinašajo inspiracijo in zanimive novosti. V nadaljevanju vam bomo predstavili najljubše pričeske, ki smo jih opazili na Milanskem tednu mode, za sezono pomlad/poletje 2013.

V središču dogajanja na svetovnih modnih revijah je zagotovo predstavitev najnovejših kolekcij oblačil, vendar pa si nobene modne revije ne moremo predstavljati brez stilskih pričesk, popolnega make-upa in dovršene stilske podobe. Celotna podoba velikih modnih dogodkov, o katerih poročajo domala vsi mediji, ne bi bila zanimiva brez pričesk, ki so deležne najmanj tolikšne pozornosti kot oblačila.

Trendovske pričeske za leto 2013 na Milanskem tednu mode

Modne kreacije, ki smo jih opazili na Milanskem tednu mode, so nam bile zelo všeč, saj so ponudile številne nove ideje za stilsko oblikovanje pričesk, med njimi tudi oživitev klasičnih pričesk. Ko smo opazovali čudovite spletene pričeske pri manekenkah blagovne znamke Byblos (glej fotografijo zgoraj), smo se povsem raznežili. Lasje so počesani na sredinsko prečo in spleteni v dve kitki, ki potekata paralelno v smeri proti zadnjemu delu lasišča do višine ušes. Kitke so na koncu povezane s tankim pramenom in lepo zaključene. Preostali dolgi lasje so spuščeni, v stilu sleek-look, z visokim leskom in čudovito eleganco.

Zelo so nas navdušile tudi mehke linije spletenih pričesk pri blagovni znamki Jo No Fui, ki nam je predstavila kreacijo v stilu navideznega boba. Pričesko je nosila znana manekenka Kristina Ti. Očarala nas je tudi pričeska blagovne znamke Krizia z rahlo natupiranimi in gladko nazaj počesanimi lasmi. Gucci nam je predstavil zanimivo različico fige, pri kateri je ljubka umetniško dodelana figa oblikovana v pahljačo. Zanimiva se nam je zdela tudi pričeska z dolgimi gladkimi lasmi, ki se odlikuje po estetskem detajlu: v sprednjem delu lasišča je na sredini oblikovan širok pramen las, ki je gladko počesan nazaj in utrjen z gelom. Takšno izvirno kreacijo nam je predstavila blagovna znamka Gabriele Colangelo.

V galeriji vam bomo predstavili številne zanimive pričeske in jih pospremili s koristnimi nasveti za samostojno oblikovanje.

Trendi pričesk za leto 2013, ki smo jih opazili na Milanskem tednu mode